[...] https://www.sfd.pl/W%C4%98GLOWODANY%2C_jakie_wybiera%C4%87_Z_czego_czerpa%C4%87_-t1135388.html Poza tym, w Lidlu/Biedronce masz dostępne gotowe mięsa/ryby, np. pieczone, wędzone. Duży asortyment nabiału, itp. Możesz również zainwestować w grill elektryczny i podłączyć sobie w pokoju.
nic wiele nie wymyślisz więcej niż kolega napisał..... po prostu przed wrzuceniem przyprawiaj mięso alebo zainwestujw grill elektryczny podobno świetna sprawa i bedzie całkiem inny smak potraw testuj surówki na pewno z nimi lepiej bedzie wchodzić
Znalazłem kilka o których myślałem. Czy coś z tego się nada? russel hobbs clatronic ariete la grigliata raven Zmieniony przez - cziq w dniu 2017-07-25 12:53:27
Posiadam grill elektryczny, patelnie, kombiwar, garnek do gotowania na parze i piekarnik z tych 4 urzadzen zdecydowanie najczesciej urzywam kombiwar. Oczywiscie zalezy tez do czego. Wszysko ma swoje plusy i minusy.
ja kupiłem swój za 70 zł w e.leclercu i śmiga 3 rok, Jeśli nie będziesz używał dzień w dzień to nie ma co przepłacać o taki http://allegro.pl/beztluszczowy-grill-elektryczny-stal-clatronic-i5704760176.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=plasma_clatronic Zmieniony przez - TheMateusz997 w dniu 2017-03-15 21:48:50
Dobrym pomysłem będzie robienie fileta np z mintaja w piekarniku i zawinąć w folie? Czy lepiej kupić teflon i bez tłuszczu lub grill elektryczny :) ? Ja używam grila automatycznego dwustronnego coś jak gofrownica, zakup tego to był strzał w 10 i jeśli myślisz o rybach czy mięsach robionych w ten sposób to naprawdę polecam przygotowanie np łososia [...]
ser biały, kurczak z rożna , ryby , kasze ryze itp mozesz chyba ugotować jeśli nie to razowiec warzywa orzechy migdały itp kup grill elektryczny i spoko
Nie polecam. Szczegolnie w bulce, w ktora wsiaka tluszcz. Kup sobie grill elektryczny, cena ok 50zl i piecz na nim. Mozesz tez gotowac, lub piec w piekarniku ale to wiecej roboty.
U mnie w obrotach piekarnik, grill elektryczny, czasem patelnia z powłoką ceramiczną. Co do parowaru to przy rybie mógłby się sprawdzić, ale co do cycka to jakoś nie mam przekonania.
Witaj :) Ja osobiście polecam smażenie na PAM-ie, który można dostać w większych supermarketach lub sklepach z odżywkami, bądź na allegro. Sam stosuje PAM który zamówiłem za 20 zł, jest dość wydajny i smak smażonego mięska też niczego sobie :) Naturalnie piekarnik czy też grill elektryczny również wchodzi w grę :) Pozdrawiam !