SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gotowanie z FitMax'em.

temat działu:

FITMAX

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 36922

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
Dorba wrzuce coś co zrobiliśmy w ostatnią niedzielę, bardziej fit.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 855 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 18258
Sly-tech
hehe musiałem..

Co jak co ale żuchwę to Ty Masz !!!

MaxMad

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
na 2 razy było, po połowie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 287 Napisanych postów 2303 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 99903
Sly, kurde ale mi narobiłeś smaka tymi burgerami za sushi tak bardzo nie jestem,może dlatego że tak mało tam mięsa hehe. Jak starczy mi czasu w niedzielę to zawalczę z burgerami wg. Twojego przepisu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 66964
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
Dziękuję bardzo, część z tuńczkiem a reszta z lososiem wedzonym. Troche duzo ryzu wiem, ale uczylem sie skrecac rolki i troche za duzo dalem na poczatku. tamte gdzie malo ryzu to te ostatnie, hmm bardziej dopracowane.

Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-02-21 22:48:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 319
Soczysta wołowina z ziemniakami a'la Kurt

Jeden z moich ulubionych zestawów, przyprawy są dobrze skomponowane, nie nudzą się, mięso jest miękkie i soczyste. Wszystko robi się szybko więc dla tych którzy nie chcą się bawić za dużo z daniem a wołowina nie jest jak "podeszwa"; polecam.

Składniki :
- 200g chudej wołowiny
- 300g ziemniaków
- łyzka oliwy z oliwek
- przyprawy "Apetita" Do Frytek i Ziemniaków oraz Mięsa Mielonego bez glutaminianu sodu.
- szczypta pieprzu cayenne (wg. uznania; ja lubię bardziej pikantne dania)
- Spray do smażenia oraz folia aluminiowa


1. Wołowinę kroimy na cienkie paski, dodajemy łyżkę stołową oliwy z oliwek, przyprawiamy i dobrze mieszamy.
2. Ziemniaki kroimy na plastry i przyprawiamy po obu stronach.
3. Na stole rozwijamy 2 odcinki folii aluminiowej i pryskamy po powierzchni Spray'em do smażenia.
4. Następnie na jednym odcinku układamy nasze ziemniaki, folii ma być na tyle aby szczelnie zawinąć całość; ma drugim odcinku rozkładamy naszą wołowinę na płasko kawałeczkami blisko siebie oraz również szczelnie zawijamy folią.
5. Do rozgrzanego piekarnika 240 stopni wkładamy wszystko na 20-25 minut.
6. Wyjmujemy, przekładamy na talerz i gotowe. Smacznego

Just be patient.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17127 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68105
Usuwam temat z powiadomek, moje ślinianki są przetrenowane !!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
Super wygląda, pewnie jeszcze lepiej smakowało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 287 Napisanych postów 2303 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 99903
jak tylko moje flaki dojdą do siebie to zapodam sobie takie dobroci :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rehabilitacja po złamaniu kości

Następny temat

BJJ + siłownia, jaka suplementacja?

WHEY premium