Pierwsza redukcja, pierwsze 2-3 tygodnie bez spalacza.
Wiek 25 lat, 74kg, 180cm wzrostu. Trening 5x tygodniu (siłownia, cardio, głównie zajęcia ruchowe z piłką, step itd.)
Dieta(do tego dochodzą warzywa, nie uwzględniałem):
B: 190g (2.6 g/kg)
T: 105 (1.4 g/kg)
WW: 147 (2 g/kg)
2350 kcal
B/T/WW
1. Śniadanie
1. Płatki owsiane (40g) 4,8/2,8/28,8
2. Jajka (3szt.) 22,5/18/1,08
3. Orzechy włoskie (15g) 2,4/9/1,65
29,7/29,8/31,53 513
2. II Śniadanie
1. Twaróg (150g) 28,5/7,5/4,5
2. Płatki owsiane (20g) 2,4/1,4/14,4
3. Oliwa z oliwek (15g) 0/15/0
30,9/23,9/18,9 414
3. Przed treningowy
1. Pierś z kurczaka (150g) 32,25/1,5/0
2. Makaron (50g) 6,5/0,9/36,5
38,75/2,4/36,5 322
4. Po treningowy
1. Pierś z kurczaka (150g) 32,25/1,5/0
2. Makaron (50g) 6,5/0,9/36,5
38,75/2,4/36,5 322
5. Podwieczorek
1. Twaróg (150g) 28,5/7,5/4,5
2. Płatki owsiane (20g) 2,4/1,4/14,4
3. Oliwa z oliwek (10g) 0/10/0
30,9/18,9/18,9 369
6. Kolacja
1. Twaróg (150g) 28,5/7,5/4,5
2. Oliwa z oliwek (20g) 0/20/0
28,5/27,5/4,5 379
Zmieniony przez - kk3 w dniu 2011-02-07 00:37:18