SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ciasteczka do oceny :)

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1253

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 152 Wiek 15 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2765
Cześć mam pytanie jak ocenicie ten przepis pod względem wartości odżywczych. Ciasteczka mają posłużyć do przekąsek na uczelni, gdy nie mogę zjeść sobie pełnowartościowego posiłku, tylko ciemne pieczywo i jakaś szynka.

Mąka żytnia 150g
Otręby żytnie 50g
płatki owsiane 100g
jajka 2 szutki (ok 120g)
rodzynki/słonecznik(ew. pestki z dyni) po 50 g
miód 2 czubate łyżki czyli jakieś 40g-50g
mleko 0,5% 200ml
Ostrowia WPC 80 100g
łyżeczka proszku do pieczenia
i zastanawiam się nad cynamonem do smaku :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
gdyby nie ta mąka mogło by być ale takich przepisów jest trochę w dziale kuchnia

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3962 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51046
mąka jest ok

tyle, że ma to być mąka pełnoziarnista bądź typu graham

typ 2000 lub 1850

no i myślę, że smaczniejsze będą na mące pszennej, ewentualnie z dodatkiem tej żytniej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 152 Wiek 15 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2765
Szukałem odpowiadającego mi, niestety nie znalazłem dlatego się zapytałem o ten :]
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wewnętrzna strona ud.

Następny temat

IG u ektomorfika/masa

WHEY premium