...
Napisał(a)
Witam. Byłam u lekarza zapytać się, dlaczego po kazdym posiłku mam duzy i twardy brzuch, powiedził mi ze to jest normalne jak ktos jes szczupły. I powiedzial tez ze mam poszukac produktów, które nie będą powodowały pęcznienia w brzuchu..po ktorych nie bede miała takiego brzucha( mam 14 lat). Pozdrawiam wszystkich odpowiadających ; *
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
pęcznienie powoduje błonnik zawarty w węglach złożonych,
możesz spróbować jeść makaron durum.
P.S.
Gotuj tyle ile jest podane na opakowaniu,
dobrze rozdrabniaj pokarm,
możesz spróbować polecaną tu kiedyś kolejność jedzenia warzywa/owoce --> węglowodany --> białko
możesz spróbować jeść makaron durum.
P.S.
Gotuj tyle ile jest podane na opakowaniu,
dobrze rozdrabniaj pokarm,
możesz spróbować polecaną tu kiedyś kolejność jedzenia warzywa/owoce --> węglowodany --> białko
siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada
...
Napisał(a)
ja stosuje sie wlasnie do tej metody, że najpierw warzywa->ww->bialko i nie narzekam.
Polecane artykuły