składniki na 2 porcje:
- mleko 300ml
- C6 kosos 50g (smak wg uznania)
- Bcaa Powder wiśnia 50g (smak wg uznania) - lub galaretka bez cukru(wtedy nie dodajemy żelatyny)
- stevia 10g (lub słodzik)
- żelatyna 30g
- borówki 100g (lub inne owoce wg uznania)
DÓŁ DESERKA
mieszamy mleko wraz z C6 i dodajemy rozpuszczona żelatyne (15g) , wlewamy do miseczek i wstawiamy do lodówki aż lekko stwardnieje
GÓRA DESERKA
rozpuszczamy Bcaa Powder wraz z 350ml ciepłej wody z żelatyna(15g) i ze stevia (10g)
wyciagamy zastygniety spód , układamy owoce i zalewamy chłodnym Bcaa Powder i wstawiamy do lodówki
Po wyciagnieciu z lodówki zajadamy sie ze smakiem konsystencja spodu taki budyń , można dodać jakieś herbatniki do spodu deserka.
Góra elegancka galaretka z owocami , razem smakuje nieziemsko , smak regulujemy sobie smakiem C6 i Bcaa Powder []
MAKRO 1 PORCJI
- białko 26g
- wegle 17g
- tłuszcze 4g
- kcal 187
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html