Jakeś 3 miesiące temu od blokowania "lołów" stłukłem sobie piszczel. Od tego czsu mam na nim "górkę", która za***ście mnie boli kiedy dotykam. BBBBBBBBBBBBBłłłłłłłłłagam o pomoc!!!!!!!!!
Nie wycinaj Poczekaj aż się zagoi, kup sobie maść na stłuczenia.
___________________________ Naczelnik "Styli Tradycyjnych" Banzai Ban-10K "Należy być silnym jak lew, a zarazem szlachetnym jak kwiat. Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios."- Sosai Masutatsu Oyama "...W regulaminie SFD jest napisane, że kto jedzie na moderatorów ten ma prze**BANe..."
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
moj trener od thaia mowi ze najlepsza jest masc mocno rozgrzewajaca np. ABC po to zeby "zabic" nerw
nie ważne są metody ale rezultat
1055498417000
Placek
Wysłana - 13 czerwca 2003 12:54
radze odpocząć od treninguy jak niechcesz gorzej sie załatwić
rozgrzewając to jest BEN GAY - dla sportowców ale strasznie śmierdzi ale działa
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH ----------------------------- ...SFD FIGHT CLUB...
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
1055501699000
SFD
Wysłana - 20 czerwca 2003 13:53
pod zadnym pozorem nie wycinaj tego... mialem podobny problem dalem sobie spokoj na jakis czas z treningami i zaczelem stosowac masz nie pamietam jak sie nazywala ale to byl wyciag ze skory weza :) japonska receptura i 2 tygodnie pomoglo... daj odpoczac tak jak to wczesniej mowili i uzywaj masci rozgrzewajacej. Pozdrawiam pa
1056110035000
SFD
Wysłana - 20 czerwca 2003 13:54
pod zadnym pozorem nie wycinaj tego... mialem podobny problem dalem sobie spokoj na jakis czas z treningami i zaczelem stosowac masc nie pamietam jak sie nazywala ale to byl wyciag ze skory weza :) japonska receptura i 2 tygodnie pomoglo... daj odpoczac tak jak to wczesniej mowili i uzywaj masci rozgrzewajacej. Pozdrawiam pa
1056110088000
SFD
Wysłana - 20 czerwca 2003 17:01
Ja aktualnie przy stłuczeniach i obrzękach używam maści "Altac-EMO" lub "Voltaren EUMULGEL".
"nie ma że boli"
1056121288000
qpa13
Wysłana - 21 czerwca 2003 09:17
Postapiłem zgodnie z waszymi radami i zrobiłem sobię 2 miesiące przerwy(zacząłem trenowac parter ), ale górka jak jest tak jest i boli jak mocniej dotknę. Muszę przyznać ,że niestosowałem żadnych maści, ale chyba zacznę. Jakie polecacie?
P.S.- Bardzo dziękuje za pomoc
Brak podpisu pod wypowiedziami.
Brak podpisu pod wypowiedziami.
1056179831000
Placek
Wysłana - 21 czerwca 2003 09:28
Ben-gay , Fastum gel , Naproxen....
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH ----------------------------- ...SFD FIGHT CLUB...
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®