SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Omlet

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1275

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 143 Na forum 305 dni Przeczytanych tematów 5014
Wiytam co dodac do omleta lub plackow make gryczano czy platki owsiane
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 2758 Napisanych postów 39463 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 308539
Witaj, mozesz i jedno i drugie takze co wolisz
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 7364 Napisanych postów 105789 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1187845
Zależy jaki przepis, bo np nie musisz dodawać żadnego z w/w tylko np same warzywa, boczek i zalać to jajami i na patelnie.

Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 608 Napisanych postów 2424 Wiek 29 lat Na forum 353 dni Przeczytanych tematów 37569
anubis84
Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.


sprobuj nastepnym razem wykorzystac make z amarantusa - omlety nie wychodza zbyt zbite i sa naprawde soczyste, jak na uzycie maki
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13952 Napisanych postów 233669 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1084148
Sprawdź sobie obie opcje i zobaczysz co ci lepiej lezy

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 239 dni Przeczytanych tematów 13648
zależy jak leży. jeśli z mąką to najlepiej zrobić tak, ubić na sztywno białka, w trakcie miksowania dodać zółtka i dalej miksować na wlnych obrotach, a na końcu dodać mąkę - zwykle max 2 łyżki na 4 jajka i jeszcze chwilę miksować i na patelnię - będzie puszysty.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 239 dni Przeczytanych tematów 13648
a jak z warzywami to tez ubic białka, plus zółtka, na patelnię, po około 1 minucie poukładać warzywa lub np owoce i pod przykryciem do smazyć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 2758 Napisanych postów 39463 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 308539
Ja na ok 200g jaj daję 30g mąki ryżowej + 30g gryczanej i prawie zawsze jest puszysty
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moj sposob na pulpety