SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Omlet

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1296

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 144 Na forum 334 dni Przeczytanych tematów 5120
Wiytam co dodac do omleta lub plackow make gryczano czy platki owsiane
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2840 Napisanych postów 39793 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 314833
Witaj, mozesz i jedno i drugie takze co wolisz
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 7607 Napisanych postów 106824 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1239507
Zależy jaki przepis, bo np nie musisz dodawać żadnego z w/w tylko np same warzywa, boczek i zalać to jajami i na patelnie.

Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 792 Napisanych postów 3182 Wiek 29 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 72201
anubis84
Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.


sprobuj nastepnym razem wykorzystac make z amarantusa - omlety nie wychodza zbyt zbite i sa naprawde soczyste, jak na uzycie maki
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14666 Napisanych postów 235588 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1131202
Sprawdź sobie obie opcje i zobaczysz co ci lepiej lezy

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 268 dni Przeczytanych tematów 13850
zależy jak leży. jeśli z mąką to najlepiej zrobić tak, ubić na sztywno białka, w trakcie miksowania dodać zółtka i dalej miksować na wlnych obrotach, a na końcu dodać mąkę - zwykle max 2 łyżki na 4 jajka i jeszcze chwilę miksować i na patelnię - będzie puszysty.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 347 Napisanych postów 395 Wiek 36 lat Na forum 268 dni Przeczytanych tematów 13850
a jak z warzywami to tez ubic białka, plus zółtka, na patelnię, po około 1 minucie poukładać warzywa lub np owoce i pod przykryciem do smazyć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2840 Napisanych postów 39793 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 314833
Ja na ok 200g jaj daję 30g mąki ryżowej + 30g gryczanej i prawie zawsze jest puszysty
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moj sposob na pulpety