Plan FBW mam sprawdzony i jest ok. Teraz muszę mieć dietę, chcę zgubić nadwagę i stać się sprawniejszym. Tylko jest problem.. Czytałem artykuł Ellis'a kilkukrotnie, inne no ale nie mogę zebrać wszystkiego w kupę, nie wiem co kiedy zjeść, co z czym złączyć, a do tego dochodzi późna pora treningu bo 19 i moje małe problemy z jedzeniem, ale o tym niżej.
Wiem, że powinienem ułożyć sam i dać do poprawy no ale nie wiem jak to złożyć do kupy, cały czas piszę nową i kasuję bo nie zgrywa mi się.
Problemy jakie mam: treningi na siłowni 3xtydzień o 19, praca od 8 do 15, z drugim śniadaniem kiepsko no ale chyba dałbym rade coś zjeść na szybko jak wezmę gotowca zrobionego wcześniej, chodzę spać późno po północy. Posiłków chciałbym maks 5. No i problemy z jedzeniem... w tym roku pierwszy raz zacząłem jeść rybę, jest to dorsz, robię go w panierce, wiadomo nie przejdzie no ale na oliwie w przyprawach też będzie dobry, a nie wiem czy inną też zjem, bo kiedyś próbowałem np. karpia to wiem że tego więcej nie zrobię.. Jeśli da radę to wolę płatki kukurydziane niż owsiankę, pomidorów nie dotknę świeżych, keczup, przeciery, czy z puszki i miksowane na sos jak najbardziej. No sorry nie umiem się przemóc.. :)
To chyba tyle, najwyżej skoryguję coś o ile ktoś mi pomoże z jakimś jadłospisem i godzinami bo nie mam pojęcia jak to zrobić..
Tak wyliczyłem zapotrzebowanie:
2200kcal
B 156
W 266
T 63
Płeć : mężczyzna
Wiek : 20
Waga : 87
Wzrost : 180
Obwód klatki : 97
Obwód ramienia : 35
Obwód talii : 93
Obwód uda : 60
Obwód łydki : 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia do tego dorzucę aeroby
Odżywianie : o to pytam;)
Cel : redukcja
Ograniczenia żywieniowe :-
Stan zdrowia :-
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : jeśli konieczne
Stosowane wcześniej diety : prawdziwej nie
Z góry serdeczne dzięki!
Zmieniony przez - Haczyk94 w dniu 2014-03-05 00:00:18