Temat został odczytany 1390 razy
słowa kluczowe: carbo  mlekiem 
Autor

Carbo z mlekiem ?

Dziergi

Wysłana - 07 lipca 2004 21:18    Edytuj Cytuj
Po treningu jem sojavit 85 (Z mlekiem) i carbo (z wodą), ale mi carbo bardziej smakuje z mlekiem i sojavit-em. Czy mogę mieszać carbo z mlekiem i z sojavit-em? Czy są jakiej przeciwwskazania co do rozpuszczania carbo w mleku?

MĄDRA DIETA I TRENING ZASTĄPIĄ KAŻDY KOKS !!!

BYK

Wysłana - 07 lipca 2004 22:18    Edytuj Cytuj
Nie - jako takich nie ma

jeśli pasuje Ci smak - bierz razem śmiało

Zmieniony przez - BYK w dniu 2004-07-07 22:19:13

"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
Specjalista -

Strongbart

Wysłana - 07 lipca 2004 22:28    Edytuj Cytuj
Dodam tylko zebys bral na chudym mleku po treningu najlepiej 0,5 % tlooszczu.
Znawca -

soldierr

Wysłana - 07 lipca 2004 22:57    Edytuj Cytuj
-jakie ilości chcesz mieszać carbo i sojavitu ???

ja bym po treningu wypił samo carbo !! a dopiero po 20/30 min białko , ale jesli chcesz to mieszać w proporcjach ok 70% carbo ok 30% bialka to mozesz być !!! ( zrobisz sobie taki mały gainerek po treningu )

-co do ewentualnych przeciwsakazań mieszania carbo w mleku i obu produktów to nie ma

Pozdrawiam !

Zmieniony przez - soldierr w dniu 2004-07-07 22:58:49

...>>>>>>>>> ..The Olny Dead Have Been The End Of War..<<<<<<<<<...

Paul_S

Wysłana - 07 lipca 2004 23:02    Edytuj Cytuj
Ja bym sie tytaj sklanial ku propozycji Soliderr'a.
Po treningu uzupelnisz weglowodany i pozowlisz ,aby sie calkowicie wchlonely, a dopiero po ok. 30min. wypijesz bialko .

Ale jezeli chcesz mieszac i niee widzisz w tym, nic zlego (smaku) to prosze bardzo

ANIMAL

anar

Wysłana - 08 lipca 2004 09:37    Edytuj Cytuj
Nie ma potrzeby tak kombinowac - czekac miedzy przyjeciem bialka a weglowodanow - spokojnie bierz wszystko razem po treningu.
Przerwe 20-30 min w spozyciu bialka rob tylko wtyedy gdy po treningu kreatyne.

Znawca -

G piotrek OLIMP TEAM

Wysłana - 19 lipca 2004 15:38    Edytuj Cytuj
carbo jeśli jest wypijane po treningu i traktowane jako uzupełnienie strat energetycznych to lepiej wypijać na wodzie ze względu na to że mleko opóżnia wchłanianie węglowodanów,jeżeli chcesz dodać białko to najlepiej izolat serwatki.

Podpis

user 1985

Wysłana - 19 lipca 2004 18:31    Edytuj Cytuj
no dobrze ale czemu po treningu nie można wziąć cabro z mlekiem przecież mleko już samo w sobie zawiera białko a cabro rozmieszane w mleku czy w wodzie to chyba to samo no oprócz tego żę mleko jest bogatsze ale to chyba wiadomo

w końcu będe duży i silny :)

Strongbart

Wysłana - 19 lipca 2004 18:38    Edytuj Cytuj
tlooszcz zaklooca wchlanianie skladnikoow odzywczych.
dlatego po trening moze byc mleko ale takie jak pisalem wyzej 0,5% albo pozbawione tlooszczu :)
Znawca -

user 1985

Wysłana - 19 lipca 2004 19:17    Edytuj Cytuj
mnie to jednak nie daje spokoju będę pytał nie tylko dlatego zeby sie tu wpisac ale żęby się czegoś dowiedzieć :D no bo tak
przecież potrzebny jest tłuszcz a po treningu chyba taka ilość też wystaczy nie koniecznie 0,5% ale i nawet niech to będzie 2%
no i jeżlei białko i węgle zostaną spowolnione to nie oznacza to chyba że się zmarnują a jednak będę się upierał przy tym żę taklie mleko z cabro to chyba dobre rozwiązanie (będę się upierał do momentu aż ktoś mi tego nie wybje z głowy :D
mówiąc krótko mleko po treningu nawet 2% spowolni całą rexszte ale nie zmarnuje przeciez bo coś się z tym musi dziać a w popme na brzuchu chba się to ie odłoży ??

w końcu będe duży i silny :)

Strongbart

Wysłana - 19 lipca 2004 19:26    Edytuj Cytuj
heh spowolni wchlanianie, ale po treningu szybko potrzebna jest dostawa weglowodanoow do odbudowy glikogenu miesniowego, wiec trzeba szybko dostarczyc, a tlooszcz to spowalnia, poczywiscie az tak wielkim błedem nie bedzie branie tloostszego mleka, ale doozo lepiej odrazu powstrzymac katabolizm nie sądzisz ?
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Carbo z mlekiem ?

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.