mafia.doping.full-hardcore.pl
...
Napisał(a)
Nie, on zaatakował kogoś chcąc odwrócić uwagę od siebie. Nie wykazał się ani rozsądkiem, ani wiedzą, ani nie przyznał się do kłamstw. Nie udowodnił że jest wart uwagi. Niech spada i wróci jak zmądrzeje.
mafia.doping.full-hardcore.pl
...
Napisał(a)
Paco pierd.lnij sie młotkiem w łep to moze ci cos zaskoczy na miejsce

...
Napisał(a)
Siema wszystkim powiem krotko koles wyszukal wszystkie stare moje posty w sumie bylo ich tylko dwa.co do pierwszego milem klopty z wtroba wiec spytalme o rade porostu bralem zawsze sylimarol ale cos bolao i okazalo sie ze to nic takiego.A co do drugiego postu to pytalem o rade jak moge sie teraz wspomagac odzywkami bo masa mi stoi w miejscu a nie chce juz koksic i to na tyle.A ty paco myslisz ze co poszuales w wyszukiwarce stare posty to mnie pojedziesz stary ja nie sciemniam ze koksilem i nie wale sciem mam problem to pytam prosto na forum mam to w dupie ze chciales mnei zmieszac z blotem jestes dla mnie zwyklym frajerem ale i tak pozdro dla ciebie
...
Napisał(a)
Siema jeszcze raz wszystkim paco jak chcesz to poszukaj postu odlacznie tego co bralem ktos taki kiedys zalozyl kto ile bral.Napisalem szczerze co i ile jak tak lubisz szukac to znajdz i powiedz glosno co i ile bralem nie wstydze sie tego moze robilem zle ale trudno stalo sie.pozdro aha i jeszcze cos poprostu chciales mnie spalic na forum ale uwazam ze cie sie nie udalo bo nie czytales tych postow do konca i nie wiesz o co mi w nich chodzilo.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!