[...] zetrzeć na grubej tarce, dodać cebulę, przyprawy, podlać niewielką ilością wody, dusić pod przykryciem około 15 – 20 minut. Dodać podsmażoną rybę i dusić dalsze 15 min., w trakcie dodać koncentrat pomidorowy, sok z cytryny, na koniec posypać pietruszką. Można podawać na zimno lub na gorąco. Jedna porcja ( 140 g ) zawiera 110 kcal
[...] ze szpinakiem, dolewamy oliwy, dorzucamy cebulke(w przypadku czosnku trzeba troszke podsmażyc, przyprawiamy do smaku(polecam duzo pieprzu). wszystko dobrze mieszmy i na teflon. nie musi sie smazyc tylko wystarczy podgrzac pare minut az zacznie bulgotac . da rade tez na zimno jako sałatke.przyzadzenie zajmuje ok 10min. polecam i smacznego
[...] i dopiero w domu to zobaczyłem... Ale oddałem ją dla ojca, ktory to głównie pichci w domu, i co sie okazało- stwierdził, że od tej pory kupuje tylko taką a olej wywala... :-] Więc mimo tego, że musiałem jechac do sklepu po właściwą oliwę, przekonałem rodzinę do zastąpienia zwyklego oleju przez mieszanke (rafinowana oliwa+tłoczona na zimno oliwa)
hehe co do tego treningu to teraz nie ma mozliwosci, jest za zimno na bieganie - mozna sie rozchorowac i miec przerwe w silowni, ale zaczne ten trening na wiosne :)
Właśnie mi uświadomiliście, że nigdy nie jadłam pizzy mrożonej ;) Jakoś do tego typu produktu się nie mogę przekonać. Serek emilki kiedyś jadłam - do sernika na zimno na pewno idealnie by pasował. Dziś jednak postawię na zwykły twaróg sernikowy z wiaderka - i u mnie wpadnie jutro sernik ;) Jak ja już dawno takiego twarogu z wiaderka nie jadłem [...]
[...] miałam takie coś, że "muszę". No i pożarłam ją z jogurtem, zamiast jelenia z batatami. Jeleń, chyba bardziej mi smakuje w gulaszu, a nie pieczony, ale może jutro zmienię zdanie, jak go spróbuję na zimno. Z chrzanem może być pycha. /SFD/Images/2015/9/12/fde1e7e9657940b099c9bdbd4483f536.jpg Zmieniony przez - annajak w dniu 2015-09-12 01:35:05
najki sie KOLEDZE splaszczyly od ciezaru :) Ciężar zacny! Ta izometria to prawie zatrzymany przysiad. Podłoże podgrżewane? Żałuję, że nie mam podgrzewanych podług - w stopy jest mi zimno! (Zaczynam się upodabniać do starszych ludzi - zaczynam bardziej odczuwać chłód!)
[...] Dieta -jeśli jesteś wielbicielką musli z jogurtem to nastaw się na całkowitą zmianę diety- podstawą będą warzywa, mięso, zdrowe tłuszcze (olej kokosowy,oliwa z oliwek na zimno, awokado, masło ),owoce jako źródła węglowodanów (banany,truskawki,jagody). Nabiał jako wyjątkowo przetworzony odpada, tak samo wszelka żywność przetworzona. Jakkolwiek [...]
[...] mięso należy skrapiać początkowo wodą, a później polewać utworzonym sosem; w miarę odparowywania sosu, uzupelniać go wodą. Pieczone mięsa podaje się na gorąco lub na zimno, wraz z sosem utworzonym w czasie pieczenia. Smażenie. Do smażenia odpowiednie jest mięso o miękkiej, soczystej i jednolitej tkance, nie dzielącej się na sprężyste [...]
Wlasnie kupilem na sprobowanie dzisaj: GOYA extra virgin uzyskiwana na zimno - hiszpanska cena 5.39 za.... 89 ml w smaku dobra chyba, nie pilem nigdy wiec nie mam z czym porownac.
Dokładnie mam tą zieloną, no cóż jak ją kupiłem to się chyba nic nie stanie jak ją dopije. Zawsze kuywałem tą z lidla albo biedronki, ale podrożały obydwie do 20 zł. A na tą się nabrałem bo pisze na niej Ekstra oliwa z pierwszego tłoczenia na zimno ale nie doczytałem reszty.
mam przerwe z bilansem na 0:) miałem dzisiaj jednak pobiegac...ale troche zimno jeszcze wic chyba zrobie sobie siłke:) ale powiem szczerze ze przy takich przerwach nicsie nie chce...jeszcze mam prace od 11-19 mega nudna wiec przychodze zmeczony i czasem ide spac zaraz po powrocie...od poniedziałku zaczynam TKD:) wiec trzeba sie jakos przygotowac:) [...]
[...] 47g Kalorie 470 Plusy: Idealny bilans składników odżywczych (5 części węgli, 3 białka i 2 tłuszczu) Białko o najlepszej przyswajalności Dużo wapnia Minusy: Jak jest zimno to trzeba zadbać o to, aby wyciągnąć składniki pół godziny przed przygotowaniem, inaczej będą zbyt zimne. Można też oczywiście popić herbatą a w dni gorące wręcz jest [...]