[...] increased after frying due to the formation of resistant starch. Moreover, the high temperature and short transit time of the frying process cause less loss of heat labile vitamins than other types of cooking. For example, vitamin C concentrations of French fried potatoes are as high as in raw potatoes, and thiamine is well retained in fried [...]
Waga 77,4 z rana dokonałem pomiaru glukomterem. Wynik wyszedł 95 a ostatnio przed zawodami i całym ładowaniem 103- ostatni posiłek zjadłem o 23 a pomiar o 4,30. Norma w instrukcji obsługi jest od 70 do 140, więc jest git ! https://iv.pl/images/17684801942049942974.jpg Rano do pracy- masakra współczuje trenerom pracującym i nie mogącym trenować na [...]
Waga 77,4 z rana dokonałem pomiaru glukomterem. Wynik wyszedł 95 a ostatnio przed zawodami i całym ładowaniem 103- ostatni posiłek zjadłem o 23 a pomiar o 4,30. Norma w instrukcji obsługi jest od 70 do 140, więc jest git ! https://iv.pl/images/17684801942049942974.jpg Rano do pracy- masakra współczuje trenerom pracującym i nie mogącym trenować na [...]
Nogi: Przysiad klasyczny 12x60kg 10x80kg 8x100kg 6x100kg+ 10x80kg Suwnica stopy nisko 20x180kg 15x220kg 11x240kg 9x250kg Jefferson na smithcie 15x40kg 15x50kg 12x50kg 12x50kg Prostowanie ud jednonóż na maszynie 15x2x3 MC sumo 12x80kg 10x90kg x3 Hip Thrust 15x90kg x 4 Uginanie podudzi leżąc na maszynie 15x5 12x6x2 Przywodziciele na bramie [...]