Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
a czym sie różni k***a split 2x każda partia od "push pull legs", wytłumacz mi? SPLIT=dzielić/rozdzielać. Partie są rozdzielone na 2 treningi. Podział jest taki sam jak w tym co ty nazywasz "jedynym słusznym splitem" soł... Jesteś ignorantem i tyle.
Wołowinka :) standardowo, pieprz, sól, klarowane masło , 3 minuty na jednej 3 minuty na drugiej stronie i gotowe. Bez innych zbędnych zagłuszaczy smaku w postaci ryżu, kaszy, ziemniaków. Co tam raz na jakiś czas można sobie pozwolić :) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/cb3c99f0df484270b7d1cdd5ac474adb.JPG
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] w której piekł się kurczak, dodać mieszankę wody z mąką i wymieszać z pozostałym po kurczaku tłuszczem. Postawić na wolnym ogniu i cały czas mieszając, gotować, aż sos zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem. Więc... za bardzo nie ma to wartości odżywczych, trochę tłuszczu z kurczaka i to co z mąki (ale wiele tego nei będzie ze względu na porcje)
Czy Szanowny kolega ma problemy ze zrozumieniem mojego pytania i z logicznym wytłumaczeniem? Rozumiem , że Szanowny kolega jest cenionym ekspertem w dziedzinie dietetyki i jego słowo kończy rozmowę i nie wymaga wyjaśnienia? Bardzo chciałbym się dowiedzieć jeżeli coś robię nie tak to dlaczego? Wracając do tego "nieszczęsnego" masła orzechowego, to [...]
W ramach eksperymentu zostawię 3000 kcal do półmaratonu, potem mogę i zmniejszyć kalorie i zmniejszyć aero. MaGor zwrócił mi uwagę na sól z którą ostatnio pozwoliłem sobie pofolgować i wieczorami nie żałowałem do jajecznic... to raz, dwa wychodzą mi kable na rękach czego nigdy nie było i nijak to się ma do zalewania. Wypośrodkowaliśmy więc [...]
a było smaczne hehe :) teraz 100 owsianki i 1 kg watróbki za cały dzień :) i ze 2-3 worki ryzu :) watróbka mi ostatnio najlepiej wchodzi i ew steki z wołowiny. na kuraka patrzec nie moge musze przerwe zrobić :) watróbka wyglada średnio ale smakuje wypas... mój sposób na nią: na poczatku moczymy wątróbke w mleku na palmie szklimy cebule pokrojona [...]
Najlepszy chleb to żytni, który ma w składzie: mąka, woda, sól. Co do jajec - dziewczyny potrafią i 6 wciągnąć, także nie ma jakiegoś szczególnego limitu. Co do pkt 3. Zacznij najpierw normalnie jeść :-P I mam nadzieję że wszystko ważysz przed przyrządzeniem a nie po? Zmieniony przez - Corum w dniu 2014-03-14 00:58:36
Podumowanie piątku: Niestety za mało kalorycznie wyszło ale miałam sajgon domowy i niestety nie wyrobiłam się:( /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/e69327d7d09d408cb33b94ed5b1ab985.png i trening , do tego rozgrzewka chód na bieżni 6.5km/h z 2% nachyleniem 10 minut i po treningu 15 minut orbitrek i 20 minut bieżnia chód w prędkością 6,6km/h [...]
a jak robicie śledziki? Jak surowe to wymoczyć. Do michy oliwa, kiszony ogórek drobno pokrojony tudzież cebulka. Można dodać drobno pociachanych grzybów marynowanych jak ktoś posiada. Pieprz, sól i... smacznego!
a jak robicie śledziki? Mało ambitnie: wymoczone, sok z cytryny, oliwa, cebulka (ze szczypiorem najlepiej), sól, pieprz. Następnego dnia jest lepsze :-) Ale przymierzam się do ambitniejszych wersji ;-)
a jak robicie śledziki? Jak surowe to wymoczyć. Do michy oliwa, kiszony ogórek drobno pokrojony tudzież cebulka. Można dodać drobno pociachanych grzybów marynowanych jak ktoś posiada. Pieprz, sól i... smacznego! mam śledziki własnie w lodówce i czekałam na inspirację, dzięki Corum za przepis dziś spróbuję :) helinea widzę, że podobna wersja :) [...]