witam zaczynam cwiczyc po dluzszej przeriw i upatrzlem sobie takie oto odzywki prosze aby sie wypowiedziec na temat tego produktu nie dam linku ale podam opis Multipak36 to kompleks 36-ściu: witamin, minerałów, pierwiastków śladowych enzymów trawiennych, bioflawonoidów oraz kwasów nukleinowych RNA i DNA. Co to jest Multipak36 ? Preparat [...]
Witam, mam zamair sobie coś takiego zrobić, szukałem dość duzo na temeat kaloryczności i nie wiele jest, na naszym forum nie widziałem nic na temat cukinii te placki mają przepis taki: * 1 młoda cukinia * pół kapusty pekińskiej * pestki dyni - ile kto lubi ja daję 1 garść * 1 jajko * mąka tyle by zagęścic ciasto * [...]
A ja jestem np na stronie 18 i tam wystarczy. JESZCZE nie ma się czym chwalić, więc więcej póki co swoich zdjęć nie wklejam ............................................................. Przeczytałam właśnie całego bloga Ayli..Kurcze nie wiem jak ona to zrobiła. Takie uwielbienie dla słodyczy, brak ścisłej diety, a co miesiąc nowe zdjęcia ze [...]
[...] w skład polimeru. Aldehyd glicerynowy może występować w postaci dwóch enancjomerów D i L, według projekcji Fischera lub (R) i (S) zgodnie z regułami konfiguracji absolutnej. ==================================================================== Nomenklatura cukrów Często w zapisie oligosacharydów i polisacharydów stosuje się, podobnie jak [...]
moze sprobuj pokombinowac twarog ze smietana,szczypiorek moga byc po midory piperz ,sol z tunczykiem rozne sa mozliwosci w ostatecznosci odzywke bialkowo na noc ale to nie to samo
Tylko Przemysław Matyjaszek (Czarni Bytom) obronił tytuł mistrza Polski, zdobyty rok temu w Warszawie. W piątek w Bielsku-Białej rozpoczęły się 52. mistrzostwa kraju w judo. Pierwszego dnia rozdano medale w siedmiu kategoriach wagowych. Matyjaszek, olimpijczyk z Pekinu, pokonał w finale 100 kg Piotra Golusa, również zawodnika Czarnych. W zawodach [...]
[...] przyszykowanych Pomidorów lub Papryk (warzywa smażymy do momentu aż zrobia sie miękkie)Czekam aż makaron się podsmaży następnie wbijamy jajka i mieszamy aż sie usmaża w miedzy czasie szczypta pieprzu i soli. Zdejmujemy danie z patelni i na to rzucamy 3 plasterki sera i polewamy keczupem az ser sie dobrze rospuśc i gotowe :) SMACZNEGO
Dieta: sniadanie: 100 g płatków owsianych 2 lub 3 jajka 1/3 szklanki mleka (z 70 ml) Cynamon Miód 2 łyżki (20 g) 5 g oliwy do usmażenia (łyżeczka) Białko - 27 g (z tego 15 g zwierzęcego) WW - 82 g Tłuszcze - 24 g Wartość kaloryczna - 655 kcal/ 50g twarogu chudego,torebka ryzu 21b 5t 90ww 2 [...]
[...] sie jak swinia. juz lepiej zaczac jesc po prostu smaczna szame, kuraka smazyc i bardzo dobrze przyprawiac, jesc wieprzowine (przyprawiasz mocno - bazylia,oregeno,pieprz,sol,papryka, zalewasz troche woda i do piekarnika, wychodzi CUDOWNIE) etc. niz ladowac w siebie ten syf. jak ktos je gotowanego kuraka i suchy ryz to ja sie nie dziwie, ze [...]
Kupiłem od prywatnego kolesia na allegro 1kg Kreatyny Universala. Po otwarciu puszki proszek wydał mi się dziwny. Porównałem z mono fitmaxa (kupione w sklepie SFD) i wygląda mi to na dwie różne substancje mimo, że obie to niby ta sama kreatyna Creapure. Mono Fitmax bardzo przypomina sól drobnoziarnistą i wogle się nie pyli, a mono Universala mąkę [...]
Ja mam tego univesala i mój nie przypomina mąki, jest sypki też coś jak drobna sól i po wstrząśnięciu się nie pyli nic. Ale czy membrana była to nie pamiętam, chyba nie.
Damuros skład ci mogę napisać Mięso wieprzowe 84%,woda,sól,glukoza,polifosforan sodu, żelatyna wieprzowa, askorbinian sodu,azotyn sodu Fajnie te nazwy brzmią ale to w sumie norma w wędlinach to są przeciwutleniacze,zagęstniki,stabilizatory itp. Rybkę po grecku wcinam.
World Victory Road Sengoku 5 Xande Ribeiro pok. Takashi Sugiura przez TKO w trzeciej rundzie Muhammad Lawal pok. Travis Wiuff przez TKO w pierwszej rundzie Yuki Sasaki pok. Yuki Kondo przez submission (czyste czuszenie od tyłu) w drugiej rundzie Kazuhiro Nakamura pok. Paul Cahoon przez jednogłośną decyzje Jorge Santiago pok. Logan Clark przez [...]
[...] używa jako dodatku do żywności sodu, który w reakcji z wodą zmienia się w żrącą zasadę, albo chloru - trującego gazu. Jednak przyjmujemy te substancje każdego dnia w postaci soli. Przyjrzyjmy się faktom: 1)Sól to nie jedzenie. Nikomu nie przyjdzie do głowy używać jako przyprawy np. chlorku potasu, chlorku wapnia. 2)Sól nie trawi się, nie ma [...]
Od pewnego czasu w ogóle nic solę, jeżeli warzywa są odpowiednio gotowane(na parze) to zawierają w sobie naturalną sól. W każdych produktach jest sól, więc nie widzę potrzeby solenia. A co do sodu, to sód znajduje się niemal we wszystkich spożywanych pokarmach, przy czym duże jego ilości znajdują się zwłaszcza w żółtym serze, drobiu, rybach, [...]
[...] używa jako dodatku do żywności sodu, który w reakcji z wodą zmienia się w żrącą zasadę, albo chloru - trującego gazu. Jednak przyjmujemy te substancje każdego dnia w postaci soli. Nikt też nie używa wysoce niebezpiecznego wodoru, ani czystego tlenu, a jednak pijemy wodę. A może zaczniemy się licytować na neutrony? Przyjrzyjmy się faktom: Chętnie [...]