[...] pierwszy raz przed jakimi kolwiek zawodami totalnie nic mi nie dolega, nic mnie nie boli o nic ze zdrowiem się nie martwię. Nastawienie jest bojowe nie przyjechałem tu na ryby mam zamiar powalczyć o jak najlepszy rezultat. Ważne żebym z wody wyszedł z przyzwoitym czasem i aby pogoda dopisała. Jedyne o co się martwię to o żywienie na trasie, [...]
[...] z jaj, nabiału,podrobów, strączków oraz w brakach można wrzucić odżywkę białkową, . Jeśli chodzi o tłuszcze to olej kokosowy sprawdzi się bardzo dobrze, żółtka jaj, tłuste ryby i mięsa, podroby, awokado, orzechy (laskowe, włoskie, nerkowce, brazylijskie), rzadziej (np. wiórki kokosowe, pestki z dyni, masło orzechowe), oliwa z oliwek, czy np. [...]
Na razie nie chcę się mierzyć bo mi to na psyche źle wpływa...obserwuje po ciuchach czy coś się zmienia. A co do żarełka to naprawdę nie lubię innych mięs...ryby Lubie jak już...
[...] wsparcia nie na forum, tylko specjalisty od zaburzeń odżywiania, bo problem jest w glowie. Grahamki bardzo często sa barwione karmelem, czyli jest to pieczywo kiepskiej jakosci. Po 4 latach problemow z dieta powinnas juz wiedziec, ze slonecznik, to slabe zródlo tluszczy. Jajka, mięso, maslo, ryby, awokado, kokos - z tego czerp tłuszcze
Więcej różnych warzyw a nie trochę pomidora. Za kurczaka dawaj schab, szynkę, karkówkę, wołowinę, różne ryby, podroby. Zamiast rodzynek i miodu dałbym świeże owoce.
Możesz dawać i 100 g ale po co? Nie opieraj się tak bardzo na białku z prochu. Bez porównania bardziej wartościowe będą np jaja, mięso, ryby. Białko w prochu to tylko uzupełnienie.
[...] wit D ,bo pokrywałem jej zapotrzebowanie dietą to jednak zamierzam teraz włączyć ją do suplementacji. Nie wiem jak tam bedzie wygladała moja dieta,ale bede sie starał te ryby morskie spozywac,a są one super zrodlem wit D. Co polecicie? Czym sie kierowac przy wyborze wit d, bo kupowal bede raczej nie przez internet tylko w aptece albo [...]
[...] udało mi się zejść na 83 kg. Robiłem wszytko tak jak wyżej wymieniłem włączając do tego spalacz tłuszczu OXYELITE PRO oraz białko serwetkowe AMIX FUSION plus dieta (kurczak,ryby,jajka,ryż itd). Teraz chciałbym zwiększyć swoją masę mięśniową i w tej kwestii muszę sie poradzić doświadczonych ludzi , których na pewno na tym forum nie brakuje. [...]
Witam, dieta LC a ty pijesz Bulka? Nie lepiej wykorzystać produkty naturalne. Mięso z piersi z kurczaka również zamieniaj np. na udka, wieprzowinę, ryby Itp pozdrawiam
Godzinami się nie sugeruj. Po treningu idzie od razu białko i ten banan, a po powrocie do domu (koło godziny później) normalny obiad, znaczy mięcho + węgle. To w dzień LOW CARB dam ten twaróg przed treningiem, a karkówe i kasze na kolacje. Ryby jak pisałem po prostu nie lubię, ale ten 1 raz w tygodniu będę wrzucał makrele wędzoną. Warzyw do [...]
Na pewno po treningu wrzuciłabym coś konkretniejszego niż sam banan i proch. Do tego w dni o niższych węglach skupiłabym się na węglach po treningu i kolacja (by było ich najwięcej) Wrzucaj ryby, warzywa.
[...] ziemniaki, bataty, jak podbijesz tłuszcze to kalorie wzrosną. Da radę wszystko dorzucić, orzechy, białko będę wbijał 30 gram dziennie, z kreatyną to 2 miesiące poczekam, ryby będą, olej kokosowy jest do smażenia, miałem go gdzieś, awokado tez gdzieś mogę upchnąć, owoce, ziemniaki jak najbardziej da się zrobić, warzywa też. A węgle po [...]
Po pierwsze, masz same nasycone tłuszcze, daj olej lniany, tłuste ryby, oliwę z oliwek. Po drugie, rotuj źródłami białka i węgli, masz sam ryż i 3 razy dziennie odżywa, no sorry, przy Twojej wadze 600 g mięcha zmieścisz w 2 posiłkach i Ci styknie. Po 3, nie sugeruj się CHYBA BĘDZIE ZA MAŁO I DOŁOŻĘ. Dokładaj wedle tego czy waga idzie lub nie [...]
Na początku odjęłabym 300kcal, a nie od razu 500kcal. Dżem do wywalenia, jest sezon są świeże owoce. Jadaj ryby, tłuste, to samo z mięsami wrzuć też tłuste, urozmaicaj tłuszcz (dodaj olej kokosowy, awokado, orzechy) Daj węglowodany na kolację http://potreningu.pl/articles/2664/-jedz-wegle-na-noc--i-chudnij Wymieniaj źródła węgli, nie tylko [...]
[...] lodówki utrudnia przepływ powietrza, a co za tym idzie zmniejsza skuteczność chłodzenia. W efekcie produkty psują się szybciej. Zanim schowamy do lodówki mięso, jajka i ryby powinniśmy je umyć i osuszyć. Dzięki temu usuniemy z nich część bakterii i nie popsują się one tak szybko. Pamiętajmy również o tym, że nie należy wstawiać do lodówki [...]
J/W Nade wszystko wybieraj świeże lub mrożone ryby, tuńczyk w puszcze zalicza się do mocno przetworzonych produktów który jest pozbawiony wielu cennych wartości odżywczych. pieczywo wymienione w Twojej diecie do najbardziej jakościowych nie należy, poza tym nikła ilość owoców, świeżych warzyw ( jedzonych na surowo ) gotowane a tym bardziej smażone [...]