Okrutny smak to ma serwatka z cukierni (rolmlecz), albo odzywki ze szpitala do sondy do brzucha (niejadalne choc mnie sie zdazalo wypic ) sojavit to przy tym delikatessen
Rolmlecz to producent mleka i nabialu w moim miescie wiec jest dla ludzi, ale ta ich serwatka to zwykly opad, ktory pozostaje przy produkcji, kiedys to wywalali, ale chyba jakis sprytny pracownik wymyslil, zeby to sprzedawac i jeszcze zarobic...
Przeglądalem odżyweczki w allegro i natrafiłem sie na to http://www.allegro.pl/item96460928_szwajcarskie_wpc_85_instant_lepszego_nikt_nie_ma.html Cena pomiedzy rolmleczem a Ostorwią Ale jesli to ma byc bardziej ostrowia niż rolmlecz to wg mnie warto bo akurat ostrowie cenie sobie za jej prostote i cene... a mieszając z kakałkiem tez za smak :]
splitx dokladnie ;D ostatnio sie pojawil na forum znow rolmlecz.. i to jako suuuper cudowny srodek, po ktorym ktos tam zabral pare kilo czystej masy miesniowej hehehe ... jakis ogier z niego byl pewnie :P ultimate protein z treca np jako takei w miare rozsadne bialeczko dobre w smaku etc ostrowia jako dobry wybor przy mniejszej kasie.. [...]
[...] ktorego chodze nalezy do Pani Haliny Kunickiej i ona mi ułozyła plan treningowy, natomiast białko mam własnie takie jak wymienione w ktoryms z powyzszych postow Treca, zaden rolmlecz czy inny badziew z laktoza, po treningu siłowym biegam sobie zawsze po okolo 20-25 min po 3-4 km myslicie ze starczy? Czy dolozyc jeszcze jakis rodzaj aktywnosci? [...]
[...] tylko używane przez zakłady mięsne do produkcji wędlin... mągą być go dwa rodzaje: sojowe o dużej zawartości białka... coś w granicach 80% i serwatka białkowa typu "rolmlecz" z zawartością 13% białka... ten pierwszy typ to tzw "supro"... dobre jakościowo białko występujące w paru wersjach... jako koncentrat lub nawet [...]
Może i tak być, ale niema co się wysilać doinformowując autora, bo z daleka temat podejrzany. "Nic nie ćwicze, mam w kablu 25cm, brałem biauko rolmlecz ale nie wiem dlaczego nic nie dało, o wiem! kupię alri to będę wielki!". Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2010-01-01 20:36:04