Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
ha, popuri właśnie powiedziałes, ze nie masz swojej ekipy:D bo ja mam tak samo: na uczelni czuje sie dobrze, ciągle gadam z ludźmi i jest spoko, czasami idziemy na pizze/piwo po zajęciach jak następnego dnia mamy luz i idę z nimi, ale to jest na zasadzie "studiujemy w jednej grupie to pójdziemy", bo normalnie to byśmy sie nie umówili, każdy jest [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
ja generalnie w dzień najwyższych węgli odejmuje ok 500 kcal i idę sobie np na kebaba/chińczyka/pizze, w niedziele mierze pas i się dziwie jak to tak szybko leci :D
Nie ma zdjec to bylo maleznstwo , zostal ze wczoraj bo dzieci nie dojadly, to wzielam , a co mi tam a mial zaledwie ok 15cm/5cm. Jutro jestem zmuszona zjesc pizze wiec moge strzelic jej fote ze tez ludzie nie chca jesc nic innego
Sroda-04.07.2018-Masa-tydzień 7 Dzisiaj był off ale i tak cały czas w biegu,przy okazji załatwiłem sobie pracę na soboty-pędę robił pizze w pizzeri }:-( Dzisiaj już powrót do starej miski więc dzisiaj leci tylko 200g WW Za to wczoraj fajny trening,wpadło kumpel więc motywacja skoczyła o 100%,szkoda tylko tego WL bo poszło 105kgx7 ale reszta już [...]
[...] 7 Wczoraj to same nudy-trening,praca i spać %-) Dzisiaj off od siłki,pierwszy dzień w nowej pracy ale to tylko dorywczo na weekendy-tak jak wspominałem robię pizze w restauracji włoskiej :-) Spoko robota,minus taki że praca od 10-21 ale chociaż coś tam zarobię a kasa się przyda-wesele,kredyt,samochód itp %-) Trochę tego jest :-P [...]
[...] lepszą formą startową zaimponować w tym sezonie :-) z tą bułką to sam byłem w szoku.. człowiek czeka na ładowanie cały tydzień, potem nadchodzi dzień ładowania i wcale nie masz takiego apetytu %-) jak jechałem na pizze to też myślałem, że 1, może 2 kaawałki i padne %-) ale się nie dałem hahah Zmieniony przez - arnold69 w dniu 2015-08-23 19:54:43
"Pizza bez sera natomiast... jakoś mnie nie kręci. " ...A bo nie potrafisz zrobić :P U Włochów dość często można kupić pizzę bez sera. Jadłeś kiedyś tzw. białą, z plastrami ziemniaków i świeżym rozmarynem, oliwą i czosnkiem? Pycha!
Ale jaka mąka gryczana? Pszenna. Ja robię z mąki typ 650, z nieco grubszego przemiału. Ciasto jest dzięki temu bardziej chrupkie. Po wyrobieniu dodaję do ciasta dość sporo oliwy i zagniatam - nie chłonie wtedy sosu pomidorowego i soków ze składników. Składniki proste: mąka, woda, drożdże, sól, oliwa. Na wierzchu: sos pomidorowy z mięsistych [...]