Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
tzn, mi teraz też wychodzą w miarę ok, nie o to chodzi. Po prostu nie lubię przy nich stać itp :)) jak mięso robię, to na chwilę wrzucę na olej, wkroję warzywa, posypią przyprawami, przykrywam i potem dorzucam na chwilę ugotowany ryż - gotowe
Preria ołszit! No ale cóż zrobić ja biegać nie moge, skakanka odpada. Jak mi się uda dzieci dziadkom do samochodu sprzedać to pojade na dzialke rowerem. Flo sam olej kokosowy to uzależnienie %-)
[...] zbudowanie jędrnej sylwetki. 6. Na oko masz w diecie zdecydowanie zbyt mało tłuszczu. Najlepszymi jego źródłami są żółtka jaj, orzechy (włoskie, laskowe), masło klarowane, olej kokosowy no i oczywiście tłuste mięso oraz ryby. TRENING My tutaj stosujemy i zachęcamy do treningu siłowego. Aktywność, którą wykonujesz to głównie aeroby, które nie [...]
[...] jeżeli chodzi o mięso to wiadomo jaką ilość kupujesz, więc mając np. opakowanie 500g indyka i są w nim 4 filety, to możesz oszacować ile ma jeden. Smażenie na oliwie z oliwek? Oliwa z oliwek to na zimno do sałatek, do smażenia pomyśl nad czymś innym, np. masło klarowane, olej kokosowy. Zmieniony przez - closetmonster w dniu 2015-04-11 20:20:02
Ponieważ (najprościej mówiąc) oliwa (extra virgin) w wysokiej temperaturze staje się szkodliwa, wydzielają się substancje toksyczne. Najlepsze do smażenia są masło klarowane, olej kokosowy, smalec. Masz w diecie trochę nabiału, nie jest to najlepsze źródło białka (którego swoją drogą i tak masz nieco mniej niż potrzebujesz). Biały ser czy mleko [...]
[...] jeszcze sporo wody powinno zejść i daj do tego 100mg ace e2d. Wyjdzie 1:1 to na początek będzie w sam raz, szczególnie jak masz pod ręką cabaser. Tren jedzie po profilu lipidowym a nie po wątrobie więc tu raczej żadna osłonka nie jest Ci potrzebna. Dla pewności możesz sobie zrobić panel wątrobowy. Na lipidy daj olej lniany, najlepiej budwigowy.
można trzymać dobrą forme i diete bez mięsa. jesz ryby, jaja, wiec OK. dorzuc warzyw do posiłków, jedz owoce. wlacz tez takie tluszcze jak olej kokosowy, awokado, orzechy wloskie etc.. bialka możesz nieco przyciąć, tłuszczu tez
Dzięki za odpowiedź. Warzywa są w wszystkich posiłkach z wyj śniadania i przed snem. Olej kokosowy używam do smażenia, ale nie jestem w stanie policzyć jaka jego ilość się wchłania w pokarm. Co do Cięcia to cięcie białka i tłuszczy niesie za sobą cięcie cal czyli za dużo te 3k? Zmieniony przez - CooCaine w dniu 2015-04-12 09:58:17
[...] (o srednim i niskim IG) : kasza gryczana, kasza jaglana, ryz paraboliczny i brązowy, makaron brązowy i durum, chleb zytni lub razowy Tluszcze: oliwa z oliwek, olej lniany, tłuszcz z jaj Diety Ci nie uloze, bo nie jestem tu od tego. Co do cyklu to starczy 500 bolda 400 testa. Cwicz 4-5 razy w tygodniu i krec te aero 4x45min i będzie [...]
[...] NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: moe CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? tak CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? nie CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA? nie ****PYTANIA DODATKOWE********************************** CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: olej ryb, multivitaminy, preworkout, proszek bialk Zmieniony przez - UlaCh w dniu 2015-04-12 11:04:42
[...] i owoce, ale nie ma tego jakoś strasznie dużo, także myślę że witamin może brakować. Co do Omega 3 to jem ryby typu makrela, łosoś, śledź, mintaj, plus oliwka z oliwek, olej rzepakowy i orzechy migdały. Także sam nie wiem może to wystarczy? Mam jeszcze jedno pytanie trochę ścięgna mi nie wyrabiają, czasem bolą. Może właśnie brakuje jakichś [...]
tu przyklad ale zaczyna sie faktycznie od tluszczowego menu :) 1 tydzień: I posiłek Pieczona pierś z kurczaka 75g Brokuły 100g Masło bez dodatków 1/12 kostki (17g) II posiłek Pieczona pierś z kurczaka 75g Brokuły 100g Masło bez dodatków 1/12 kostki (17g) III posiłek Pieczona pierś z kurczaka 75g Kalafior 100g Masło bez dodatków 1/12 kostki (17g) [...]
[...] przy okazji łagodzi podrażnione mieszki włosowe (czyli czerwone kropki, które pojawiają się po depilacji). Po ok. 2 dniach od zabiegu można już zrobić peeling i najlepiej powtarzać go 3 razy w tyg, aby uniknąć wrastających włosków. Poza tym nawilżanie, nawilżanie i jeszcze raz nawilżanie (do tego polecam olejki Alterra lub z olej z awokado) :-)
SSS, "Cała sztuka robienia majonezu polega na bardzo powolnym dodaniu oleju do żółtka w trakcie jego ubijania. Jeśli dodamy olej zbyt szybko, emulsja może się rozwarstwić. Wykonanie majonezu z jednego jajka może być nieco trudne, ponieważ na początku będzie trzeba dodać dosłownie po kropli oleju. Jeśli użyjesz trzy lub cztery żółtka, nie będziesz [...]