nie masz. to jest biala maka, ale mimo ze biale pieczywo ma wysokie IG to w pizzy zjadasz je z tluszczem i jakims miechem i warzywami, wiec IG sie obniza - cukier jest wolniej wchlaniany z posilku... czasem mozna zjesc pizze
czlowieku maka do nauki. Fakt poprawia zapamietywanie. Czy ty waliles kiedykolwiek nosa?? Jesli waliles to wiesz ze na mace nie mozna w miejscu usiedziec a co tu mowic o nauce!! Proponuje lecytyne i smialo do nauki do tego mozna jeszcze kawe dorzucic, ale w zyciu amfetaminy.
Jak ktoś ma problemy z nabraniem masy to taka pizza jak najbardziej:) Mąka żytnia a na farsz: mięsko z indyka, pomidorki, ser salami(najzdrowszy), pokrojona i lekko ugotowana brokuła(żeby nie była surowa), cebulka pokrojona, otręby pszenne, z przypraw: kurkuma, kminek, bazylia, oregano, imbir, pieprz, odrobina pieprzu cayenne, pokropić oliwą [...]
[...] powietrza - czyli bez tłuszczu ) i znalazłem taką panierkę firmy KAMIS - chrupiący kurczak... spece prosze się wypowiedzieć na jej temat: panier pszenny, białko jaja, mąka sojowa, mąka gryczana, stabilizator, modyfikowana skrobia kukurydziana E-1420, warzywa(?) i zioła, przyprawy korzenne, odtłuszczone mleko w proszku, sól, wzmacniacz [...]
SNI jest dobre smakowo ale co jest w środku... kto wie. Sporo jest plotek i nieścisłości dotyczących firmy SNI, szczególnie gdzie to produkuja. Foto story o SNI było 2 razy. Najpierw zrobione przez Cyberpakera, potem przez jego kumpla Maka, który napisał, ze SNI to najgorszy szjas pod słońcem. W Warszawie SNI się dobrze sprzedaje u nas w sklepie, [...]
[...] sery - 20% białka mleko- 1-3% białka warzywa, ziemniaki i owoce - 1-3% białka Białka niepełnowartościowe: groch, fasola, soja, bób, soczewica - 20% białka pieczywo, mąka, makarony, kasze - 8-13% białka Dla kulturysty ważącego np. 80 kg i trenującego 5-6 razy w tygodniu potrzeba około 140g proteiny dziennie. Nie zawsze taka ilość [...]
[...] weider pure 500g w proszku ale nie jestem pewien czy nie dosypał mi on czegoś innego(była otwarta a nie wiem czego mogę sie po nim spodziewać) czy ktoś spożywał tą kreatynę??-mógłby mi ktoś napisac jaki ma smak i zapach?? bo moja pachnie i smakuje troche jak mąka chociaż wygląda normalnie(świecą sie kryształki z lekka) dzięki z góry za pomoc
Mysle że 5 gramow wystarczy (ok. 1 lyzeczka), no chyba ze ktos kroi kromki wzdluz chleba Ponizej podaje przeliczniki znalezione na jakims portalu kulinarnym, wywalilem ze spisu proszki do pieczenia, maki itp Szklanka to naczynie o pojemnosci okolo 250 ml. Lyzka - plaska lyzka do zupy o pojemnosci okolo 15 ml. Lyzeczka - plaska lyzeczka do [...]
[...] przeczytaj pierwszą stronę tego posta będziesz wiedział co wybrać.. a co do gainera to wybierz też sprawdzony i często polecany.. ja gainerów nie jem bo dla mnie to zwykła mąka z dodatkami.. ale wiem, że wiele osób zadowolonych jest z gain fast'a, massxxl'a.. co do gainerów olimpa to spotkałem się z opiniami, mówiącymi o problemach [...]
kolega zaczął chodzić na siłownię i zaczął jarać sie żywieniem oczywiście. no i znalazł sobie dietę...oto ciekawsze wyjątki: "PRODUKTY JADALNE >>Jajka. Szczególnie żółtka, minimum 3 żółtka dziennie. 2. Tłuszcze zwierzęce. Słonina, smalec, masło, śmietana 30-36%, podgardle, łój wołowy. 3. Mięso. Najlepiej tłuste mięsa wieprzowe. Szczególnie boczek, [...]
ser półtłusty, jajko, mąka i jakies tam dodatki( to są takie trójkąciki może nawet równoległoboki i mają tak ą kratke na wierzchu) - jak to wogole policzyć???
patrzylem na komentarze kture wystawiali mu kupujacy usmialem sie na maxa Tylko z jednym bym sie zgodzil oto on ====>>>>>QRDE TO BYLO BIALKO TO BYLA MAKA TORTOWA ........SER MA WIECEJ BIALKA NIZ TEN .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,