miesniej piwny jest poza tym b.dobrze - taka buzke robi sie tak 1.: 2.- 3.) ad1.oki ad2.nochal ad3.usta jaja umyc, maka przesyac przez sitko.. ptfu.. - tzn zlacz wszystkie te czesci i bedzie buzka : - ) tylko bez spacji Cwicze od ferjów ponizej moje zdjecia.. Moje foty: http://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=108743 peEs:są ludzie [...]
Wyniki nieoficjalne zawodów III Otwarte Mistrzostwa Zagłębia w Wyciskaniu Sztangi Leżąc Będzin 04. 10. 2009 r. Lp. Nazwisko Imię Rocznik Klub Waga ciała Wsp. Wilks'a Nr losowy Wyciskanie leżąc Punkty 1 2 3 Wynik Wilks'a Miejsce open juniorek do lat [...]
[...] 2 i dopiero na suplach. ale jak sie uparles to zacznij od zwyklego mono do coraz mocniejszych stackow. dobre mono to vitalmax creatine. moze byc 250mesh bo roznica w plnach miedzy 80 a 250 jest niewielka. do tego carbo i styka Ci. sam tak jade teraz. tyle ze ta kreta nie jest tak sypka jak carbo tylko taka bardziej jak maka... tak ma w ogole byc?
i co , z mąką bedzie mieszał ? cukrem pudrem ? paszą ? odsypie połowe ? plastikową blombe na wieczku będzie pod palnikiem spowrotem przylepiał ? a foliowe opakowanie w podełku zgrzewarką przejedzie ? zaryzykuje zawieszenie dzialalności przez sanepid dla parudziesięciu złotych ? zaryzykuje strate klientów ? A folia to rzeczywiście niesamowita [...]
No nie chce tym zastepowac posilku tylko ewentualnie traktowac jako uzupelnienie gdy zamiast 550 wegli na koniec dnia bedzie 526 to czy moge walnac sobie wode z maka ziemniaczana? Jako dowalenie zeby uzupelnic braki
Dzieki Ronin za info Czy możesz wyjaśnic moje problemy zawarte w I arcie ? Bo ja w dalszym ciagu LIczę na Twoja ( innych osób również) dobrą wolę i odpowiedż. Z górki dzieki, Donio faka maka
Na Twoim miejscu jednak poszukałbym mniej przetworzonego pieczywa. Wybieraj z uszczuplonym składem np: (mąka razowa, naturalny zakwas, sól ) w ostateczności drożdże. Unikaj przede wszystkim takich dodatków jak emulgatory, cukier, tłuszcz utwardzony, regulator kwasowości, substancje konserwujące i.t.d. Jeżeli decydujesz się na twaróg to wybieraj [...]
pełne ziarno, to nie to samo co razowy, jest mąka pełnoziarnista i razowa. na mąkę z pszenicy durum też wypadałoby zwrócić uwagę, by typ był wysoki lub by była to semolina. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2010-11-18 11:05:41
czym mniej wit. C tym lepiej, po co rozleniwiać organizm <jak ktoś ma dostęp do Mlodego Technika, to polecam artykuł dotyczący witaminy C>. zrobili nam pranie mózgu spece od reklamy, bierz witaminy i będziesz zdrowy, a do tego rogalik z pasztetową <biała maką + soja> i jest git.
[...] mozzarelli i piec 15-20 min w piekarniku w temperaturze 180° C. Dla mnie mama zostawia część bez zwierzaków jest pycha To jesli chodzi o pizzę A spagetti, podobnie-sam makaron jest bardzo dobrym produktem, bo dostarcza ww złożonych dajacych energię na długi czas, natomiast reszta zalezy od dodatków, ich jakości oraz sposobu [...]
[...] nowość i chętnie przetestuję. Dziękuję, że mi o tym powiedziałeś. :) Ashwagandy kiedyś na zmęczenie to brałem nawet 4000 mg. Ona bardziej uspokaja niż dodaje energii. Korzeń maka też tak średnio. Niby coś dodaje energii, ale i tak spać się chce. Biorę pod uwagę jeszcze inne formy. Myślę zacząć chodzić na stałe masaże, częściej na basen bo woda [...]
Mąka ziemniaczana+ woda utleniona (maseczka) ale wybiela skore po prostu...Lepiej chyba być opalonym i miec piegi niż bladą twarz Pozatym piegi są fajne. Też zawsze miałam uraz, bo brat często mi dokuczał, że jestem piegowata...A teraz tylko czekam na słonce żeby mi wyszły