30 g białka olimp izolat 100 g makaron pełnoziarnisty 3 h 100 g kasza gryczana/ryz brązowy 180 g filet z piersi kruczka 1/2 pomidora 1 łyżka stołowa oliwy z oliwek 3/4 h 100 g kasza gryczana/ryz brązowy 180 g filet z piersi kruczka 1/2 pomidora 1 łyżka stołowa oliwy 3/4 h 100 g kasza gryczana/ryz brązowy 200 g filet z mintaja 1/2 pomidora 1 [...]
[...] Opis 5 najpopularniejszych smaków po 8 szt.: Apple Pie, Banana, Caramel, Chocolate, Chocolate Cookie Połączenie wysokiej jakości koncentratu i izolatu Znakomita przyswajalność Wspomaga budowanie dobrej jakościowo masy mięśniowej Doskonały smak i rozpuszczalność Nie zawiera sztucznych barwników!!! AllNutriton Ultra [...]
[...] smakach! Idealny zarówno w okresie budowania masy, jak i redukcji AllNutrition Isolate Protein to najwyższej jakości odżywka wysokobiałkowa w której skład wchodzi czysty izolat białka serwatki bez domieszki innych rodzajów białek. Charakteryzuje się ona szybkim wchłanianiem, wysokim poziomem aminokwasów rozgałęzionych oraz najwyższą wartością [...]
[...] i niepowtarzalny smak to kombinacja, charakteryzująca nową odżywkę białkową DELUXE 100% WHEY. Źródło białka stanowią : koncentrat białek serwatkowych oraz najlepszej jakości izolat serwatkowy, produkowany przy użyciu technologii CFM (cross flow microfilitration), zachowującej najwyższą jakość biologiczną białka. DELUXE 100% WHEY jest wzbogacony o [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/a_hrefhttpwww.sfd.plsklepFitness_Authority-p34.htmlFitness_Authoritya_Iso_Core_span2270gspan_i35890_d650x650.jpg OPIS Wysokiej jakości izolat białka serwatki Niska zawartość tłuszczu i węglowodanów Ciekawe smaki i bardzo dobra rozpuszczalność ISO z linii FA CORE® to maksymalnie skoncentrowany produkt [...]
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej łączyć hmb i izolat białkowy. Izolat przyjmuje od ok 4 miesięcy i chce dodać do tego hmb. Pytanie jak najkorzystniej przyjmować oba te suplementy. Dziekuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Darek.
Witam wszystkich, pytanie dość proste i pewnie wiele razy się pojawia, ale ja zastanawiam się czy warto inwestować w izolat lub inne tego typu wysokojakościowe białka czy brać zwykłe i nie zobaczę różnicy. Przede wszystkim staram się dostarczać wszystkiego z pożywienia i uważam że żadna odżywka nie zastąpi prawdziwego jedzenia, ale jednak te braki [...]
[...] 6. Jak powinna wyglądać prawidłowa suplementacja, z uwzględnieniem zdrowia i wchłanialności ? Mam: - monohydrat kreatyny "Biotech USA 100% Micronized Creatine Monohydrate" - izolat białka "Biotech ISO Whey Zero" - "Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional" (czy to koncentrat?) - gainer (chyba?!, jest tam również napisane Matrix?) "Amix [...]
Cześć wszystkim. Wykupilem diete u Barosza Klimowicza, w suplementacji wypisal mi "Bialko Izolat po treningu". Mam takie pytanko. Czy jest duza roznica pomiedzy Izolatem a zwyklym białkiem WPC? Tak wiem, Izolat sie sszybciej wchlania sszybciej trafia do miesni... Ale jest tez duzo drozszy. Czy moge to zamienic zwyklym białkiem WPC? Tak wiem, [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Whey_Isolate_90_i37039_d650x650.jpg Opis Wysokoprocentowy, izolat białka serwatkowego Doskonały smak i rozpuszczalność Szybka regeneracja po ciężkich treningach 7Nutrition Whey Isolate 90 to odpowiedź na zapotrzebowanie najbardziej wymagających zawodników i osób, które dbają o jak najlepszą formę. [...]
Witam. Możecie polecić jakiś izolat białka serwatkowego bez laktozy. Moja nietolerancja jest tak duża że po zastosowaniu tego http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Isolate_Protein-opis33551.html mimo że izolat i wg To wciąż nie pomogło... Potrzebuję czegoś totalnie czystego bez laktozy
[...] białek mięśniowych przed katabolizmem Hydrolizat białka serwatkowego (WPH), jest uważany za jedno z najlepiej przyswajalnych źródeł białka. Powstaje z koncentratu (WPC) lub izolatu białka (WPI) w trakcie procesu zwanego hydrolizą enzymatyczną. Podczas hydrolizy ma miejsce rozbicie wiązań peptydowych na krótsze, łatwiej trawione i absorbowane [...]
[...] najlepiej reaguję na laktozę przez co nabiał w mojej diecie praktycznie nie występuję. Jak wygląda sprawa z odżywką białkową? Wyczytałem, że najlepszym rozwiązaniem byłby izolat, ale będąc w sklepie z suplementami Pan sprzedawca zapewniał mnie, że teraz są takie koncentraty, które niby nie zawierają laktozy. Więc jak to jest? Chciał mi wcisnąć [...]
Sorry jeśli pytanie jest banalne ale jestem dosyć początkujący w tematyce rozwoju mięśni. Sprawa jest taka że ćwiczę na masę i dostałem od znajomego izolat białka ( 100% WHEY ISOLATE firmy Scitec Nutrition , wykonany z izolowanej serwatki oraz hydrolizowanej ). W instrukcji jest napisane żeby zażywać tylko raz dziennie porcję ( porcja wynosi 21g [...]
[...] ilości laktozy, więc powinny być bezproblemowe dla osób cierpiących z powodu nietolerancji tego dwucukru. Gdyby jednak okazało się, że WPC (koncentrat) nie służy – izolat lub hydrolizat są suplementami jeszcze „czystszymi” pod tym względem, a co za tym idzie – mniej problematycznymi. Z białek serwatkowych napotkacie na izolaty, [...]
[...] SMAKI SZYBKI ROZWÓJ MASY I SIŁY MIĘŚNIOWEJ DODATEK IZOLATU BIAŁKA SERWATKOWEGO SŁODZONE SUKRALOZĄ! WHEY DELICIOUS PROTEIN to odżywka wysokobiałkowa na bazie koncentratu i izolatu białka serwatkowego z dodatkiem maślanki w suchej, skoncentrowanej formie nadającej produktowi pyszny, lekki, mleczny smak. Stworzony z myślą o sportowcach, jak [...]