Ja tam lubie ze świeżo zmielonym pieprzem i solą. Ale możesz posmarować jeszcze czosnkiem przeciśniętym przez praskę, jakąś dobrą musztardą, oliwą i jakieś ziółko do tego typu rozmaryn. Możesz też skropić sokiem z pomarańczy-będzie kozak Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-30 15:03:44
Czytam i czytam i nie wiem. Jest coś takiego jak niski BF i gruba skora miejscowo, czy gruba skora to tylo i wlacznie tluszcz? Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-30 18:53:22
Tak. Można też zetrzeć bułkę/chleb razowy i wrzucić. W tesco promo na mojego ulubionego tuna to postaram sobie dziabnąć bo smak ciekawy może być Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-30 21:37:28
Pszenna to puste kcal. Z zytniej nie wyjdzie taki delikatny. Z orkiszowej będzie ok. Ja robię z głównie z pytlowej, ale rzadko gdzie mozna ją dostać Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-30 22:26:42
Na 20leciu firmy na wejście byli wini musujace poziomkowe. Najlepsze jakie piłem, ale nigdzie go nie ma i w sklepach o nim nie słyszeli Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-03-31 20:40:17