[...] Zajmuję się trochę browarnictwem i dieta była naprawdę wyzwaniem, bo nie mogłem pracować przy próbach. Piszę o spadku odporności na alko, bo w trakcie trzeciego etapu (wtedy już wolno dołożyć cukry, zatem 2xpiwo albo bułeczka raz dwa razy w tygodniu) zdarzyło się już pójść na browarka. Zresztą znajomy, który też na tą dietę się rzucił [...]
[...] zacząłem myśleć o zwiększeniu węglami podaży kcal do 3000. I to węglami z kaszy, ziemniaków i chleba razowego a nie cukru ze śledzia ;-) Ale jeszcze się wstrzymam i zobaczę jakie będą efekty redukcji od najbliższej do kolejnej środy. Jeśli będzie leciało za szybko to wtedy podbiję. Kabo - co o tym myślisz? a jak teraz leciało na tych 2600?
[...] typu fastfoody, piwsko, tluszcze trans itp oraz dołożyłem sporo(jak na mój tryb pracy) ruchu. I chciałbym wycisnąć z tego maksa. Może się uda zejść w ten sposób 5kg, może 15 a może 30kg. A jak się zatrzyma to wtedy będę kombinował, czyścił miskę na 100% albo ucinał kcal. Bardzo błądzę? %-) Zmieniony przez - ruski czołg w dniu 2019-07-03 18:56:54
[...] wypadku, nie kasujac prywatnej wiadomosci z adresem, razaco narusza sie prawo i latwo za to beknac finansowo. albo wrzucic cos z forum na fejsa w ramach reklamy np dzialu - wtedy jako data holder staja sie dodatkowa data processor a tu sa jeszcze latwiej sie wywrocic. ps. na miejscu niektorych bylbym ostrozniejszy z chwaleniem sie, ze dzienniki [...]
Hmmm co na zdjęciu jest źle?? gościu wkłada mu łape do ryja i go dusi.wytłumaczcie mi co to za technika może wtedy zmienie zdanie..a jeszcze jedno z chęcią zmienie swoje zdanie natemat krav magie ale musze wiedzieć dwie rzeczy jak wygląda trening?? i czy wkłądaniu palców w oczy trzeba sie uczyć za około 100zł miesięcznie..??a i jeszcze jendo czy [...]
[...] oczywiście, był nawet taki radziecki film o studentach co walczyli z żulikami w Odessie chyba, ale skróćmy." No i ci od tych II wojennych książeczek też nie byli już wtedy młodzieiaszkami. Zastrzegałem, że będę skracał. Ale oczywiście masz rację. A kiedy zabierzemy taze bron to reprezentacja Anglii w konkretnym stylu walki rozniesie SAS [...]
Lewro. Mam gdzies co Twoj kotles konczyl, a "sprawami militarnymi" zajmowalem sie dokladnie wtedy kiedy mleczaki mialem. Ale wyroslem z tej choroby wieku dzieciecego, czego o Tobie sie powiedziec nie da. Jedyny brukowiec do ktorego pisalem to byl wlasnie Komandos i zaslugiwal na ta nazwe min wlasnie dzieki Chloupkowi, ktory z redaktorska [...]
[...] prowadziłeś tam zajęcia(osobiście uważam, że Kups niepotrzebnie na to pozwolił darząc Cię nadmiernym zaufaniem ale nie za bardzo miał wyjście bo chyba zdaje sie złapała go wtedy nagle jakaś choroba i nie było nikogo kto mógłby poprowadzić zajęcia). Tak więc wyrosłeś pod jego bokiem. Co do Stowarzyszenia to jest to sprytne obejście do [...]
[...] nauczonych technik.Polecam. Ponadto za Lewro.Nie ma gotowych recept na daną sytuację,bo każda jest inna.Czasem można uniknąć konfrontacji,a czasem się nie da jej uniknąć i wtedy nie należy się zastanawiać,tylko bazować na wyuczonych przez trening odruchach.Jeśli tych odruchów nie ma,to są takie wersje:albo ktoś jest rzadko na treningach i się [...]
[...] tej walce na Petera...Ale wynik walki stawiam 60 do 40 na Włada,najwyzej stracę... Jeżeli jest jakiś plan losu dla Adamka za,to ,że ma jaja,to Peter powinien pokonać Włada,a wtedy Adamek może powalczyc z Peterem i mamy powtórkę z Arreoli... Peter strasznie został porzucony jako zbawca HW po porażce od Vitka...Ale Vitek to nie Wład...Vitek lepiej [...]
Cezi ale zwróć uwagę jak wtedy walczył młodszy Klitschko z Sandersem... On szedł na żywioł nie był tak ostrożny jak teraz od ostatniej porażki z Brewsterem niesamowicie się zmienił jest genialnym taktykiem myśli za dwóch a nawet za trzech w ringu zanim zada cios dobrze to przemyśli. U niego praktycznie pomyłka nie wchodzi w grę. Jego styl [...]
[...] spadek poziomu cukru we krwi, co spowodowała insulina - powiedział nam Piotr Głuchowski . - Czy musiał pan brać? Czy prezes zmuszał do brania? - Nie zmuszał, ale dla nas, wtedy młodych ludzi, był wielkim autorytetem. Przedstawiał nam, że bez "tych rzeczy" sport wyczynowy nie istnieje. Aby robić dalsze postępy trzeba brać. Podawał [...]
[...] poprzez pracę w której mam szansę by ledwo wsunąć kanapkę między pracami w terenie. Jak jestem na warsztacie, to nie ma problemu, lecz najcześciej wykonuje prace i nie ma wtedy w terenie przerwy śnadaniowej, nikt z resztą nie myśli o jedzeniu. Co niektórzy wykonują cały czas pracę, mając w drugej ręce kanapkę czy batona w między czasie, w tym [...]
[...] zamiennika do zageszczania to zalezy co robisz:-) ostatnio uzylam mielonych migdalow albo startej cukinii-takiej mlodej jako zageszczacz do zapiekanki z ryba. No chyba ze do jakiegos deseru... wtedy cukinia tez sie nada :-D-ona jest neutralna w smaku i kiedys pieklam z nią brownies :-) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/3e1e26b1da144cdf9ac587be9e4cf8da.jpg
coffee:-), zwykle maslo odpada, pamietam dawno temu w gastronomiku uczyli ze cos sie w masle wtedy wytwarza i sie po prostu pali... latwo za to zrobic maslo klarowane ktore zniesie kazda temperature i sie nie psuje wcale-przepisy latwo znalezc w necie (chyba ze mieszkasz poza polska to bardzo latwo je kupic-a w polsce to nie wiem) z co jedza [...]
Ja mam oddzielny piekarnik (pod zabudowę)- elektryczny z termoobiegiem i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedyny mankament jest wtedy gdy wyłączą prąd ( co niestety u mnie dość często się zdarza).
[...] ją potem ok. 3 razy, żeby to wszystko usunąć, więc już piany przy gotowaniu prawie nie ma. Czasem coś z wierzchu, więc to usuwam. Ja gotowałam zawsze wsypując kaszę do jeszcze zimnej wody...bez czekania aż dojdzie...do momentu aż wchłonie prawie całą wodę. Czy wtedy może zwiększa jeszcze swoją objętość jak się jeszcze poczeka te 15 min?
Dziękuję Arphiel...właśnie wypadł mi Twój przepis z głowy - dziękuję za przypomnienie :) mhmmm...czysta galareta? ...to ja myślałam właśnie o samej galarecie, bez mięsa, skór itp...będzie na tym ugotowana, a potem tłuszcz zebrany ? i nie wiem, co mam wtedy wliczyć?
[...] http://www.sonko.pl/e4u.php/1,ModPages/ShowPage/1264 czy to się do czegoś nadaje? Bo jak patrzę na składniki nie wydaje się być najgorsze. Myślę bardziej pod kątem wyjazdowym - czasami się wyjeżdża na dłużej a jedzenie skończy się pod koniec 3 lub w 4 dnia, lub co gorsza zepsuje i wtedy bida, a coś jeść trzeba ;) będę wdzięczna za zerknięcie!