[...] <0,2 g <0,5 g Tłuszcz <0,2 g <0,5 g Skład : (Vitargo®), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat cytrynowy (maltodekstryna, sól sodowa oktenylobursztynianu skrobiowego, aromat naturalny i dentyczny z naturalnym, preparowany dodatek smakowy), aspartam, acesulfam K. [...]
[...] 15,2 g 80 g Tłuszcz 0,04 g 0,2 g Skład : Węglowodany (Vitargo®), monohydrat kreatyny, kwas cytrynowy, aromat cytrynowy (maltodekstryna, sól sodowa oktenylobursztynianu skrobiowego, aromat naturalny i identyczny z naturalnym, subst. słodzące: aspartam, acesulfam K. [...]
[...] składników,których w dobrej jakości odżywce nie powinno się znajdować. SKŁAD: maltodekstryna, dekstroza, ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki CFM, suszona serwatka, aromat w zależności od smaku: waniliowy dla smaku waniliowego, czekoladowy dla smaku czekoladowego, bananowy dla smaku bananowego, orzechowy dla smaku orzechowego, [...]
[...] w curry i marchewka z olivką Na co dzień jem parboiled i brązowy(ten pierwszy częściej, bo się szybciej gotuje) Faworytem jest basmati ze względu na swój delikatny smak i aromat,chociaż ten jadam od święta bo droższy Ryż jaśminowy zwany także mlecznym, doskonale nadaje się do deserów i dań na słodko-a'propos przepisów: gotujemy sobie takowy [...]
[...] mi się zawsze będzie kojarzyło z wakacjami na wsi Kolejna wersja, trochę już mniej rodzima-owsianka turecka. Dlatego turecka, że składnikiem nadającym jej przyjemny posmak i aromat jest kawa. Można sypnąć łyżeczkę rozpuszczalnej (ja daję zbożową). Następnie dajemy sobie bakalie kojarzone z Bliskim Wschodem, czyli np. rodzynki ,lub daktyle(wysoki [...]
[...] z wakacjami na wsi Kolejna wersja, trochę już mniej rodzima- „owsianka turecka”. Dlatego turecka, że składnikiem nadającym jej przyjemny posmak i aromat jest kawa. Można sypnąć łyżeczkę rozpuszczalnej (ja daję zbożową). Następnie dajemy sobie bakalie kojarzone z Bliskim Wschodem, czyli np. rodzynki ,lub daktyle(wysoki [...]
To jeszcze zaloz dla znudzonych makaronem,heh.\ W tej hawajkiej to jest mowa o prawdziwych kawalkach kokosa czy raczej wiorkach? Przez mysl mi przeszlo,ze mozna tez wspypac platki do wydrazonego kokosa i moze jak bedzie zalane to jakos sie ten aromat przesiaknie. Nie wiem co by z tego bylo,ale ladnie by to wygladalo,tzn ladna miseczka