Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
134
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
863
witam. zdecydowalem sie jednak na zarzucenie wina z clenem ( no chyba ze ktos ze swiatlych zaproponuje mi cos lepszego na fatlosa?)
a pytanie moje dotyczy:
jakie winko ostation byscie polecili( niestety, mimo milosci do watroby wybor jedynie z orali)
jaki clen daje teraz rade??
czy clomid wystraczy na odbl?? ile tabs 10/ 12??
co dadatkowo?? czy polecacie jakies srodki wspomagajace np. jakies topic gele???
pozdrawiam
Waga: 85
Wzrost: 181
Obwód klatki: 103
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 97
Obwód uda: 62
Obwód łydki: 39
Staż na siłowni: ok 9-10 lat/przerwy
Ilość spożywanego białka: 3,5
Ilość spożywanych węglowodanów: 4
Ilość spożywanych tłuszczów: 2,5
Opis przebytych cykli sterydowych: w dawnych czasach, wino, clen, sally i troche ph
Trening: roznie: obecnie malo silowego , duzo aerobow i ogolnie roz ruchu( basen, rower etc.)
Cel cyklu: spalenie fatu, rzezba..
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: ponad kilka lat
Poziom BF%: bd
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): delikatna tend do tycia
Stan zdrowia: b. dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak
PPM podstawowa przemiana materii: wolna
Wyciskanie leżąc (MAX): bd
Martwy ciąg (MAX): bd
Przysiad (MAX): bd
-=H - R - T - B - R - K - R=-
-=the vibe is in the house=-
-=the house is in the vibe=-
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
Dawaj fotki, obadamy. Jako staz podawaj przemyslane treningi, a nie plucie z kolegami w chodnik pod silka, bo wtedy to ja mam juz z 15 lat stazu Diete rozpisz to ocenimy. Na tej podstawie sprobujemy co pomyslec, ale juz ci powiem ze zle kombinujesz. Najpierw redukcja na clenie i krecie jako antykataboliku (i nie mow mi ze mieso poleci, bo nie ma co leciec), pozniej cykl z propa i winsa.
Sam probowalem kombinacji clen, wino, prop - saidy sa paskudne, nie polecam. Poza tym to takie pier.dolenie kotka za pomoca mlotka, ani pozadnie nie zredukujesz, ani nie zdobedziesz nowe miesnia, ergo marnowanie towaru. Przy twoim stanie zaaawansowania najpierw solidna redukcja, pozniej kiedy receptory beda wysycona od razu wjazd na bombe i za 3 miechy jak sie przyzlozysz powinienes wazyc tyle samo ale z o wiele lepszemi obwodami.
Szacuny
24
Napisanych postów
3110
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
26608
cetka i clen pod koniec mozesz miec skurcze masakryczne. duzo tauryny potasu magnezu dawaj. wątroba da rade. clen tak mocno nie jedzie po watrobie az. ale oslonki oczywiscie daj
Szacuny
52
Napisanych postów
1166
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11411
jedno i drugie scantel
każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć
Szacuny
0
Napisanych postów
134
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
863
znalazłby się tu jakiś dobry samarytanin i szepnął słówko na temat tego kto może, znać kogoś, kto zna kogoś kto może miałby dostęp do tego całego scantela?? ja niestety po rozpytaniu się w najbliższym otoczeniu nie jestem usatysfakcjonowany..
Szacuny
0
Napisanych postów
134
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
863
a i jeszcze jedno czemu piszecie o "STRASZNYCH" sajdach. bylem juz kiedyś na winku i osobno na clenie.. żaden z nich ( oczywiście poza podwyzsz. cis, telepaniem łap etc) jakoś strasznie nie dal mi w d***e.. czy wins z clenem razem jakoś się potęgują w ubocznych??
ps. mogłyby ktoś także zaproponować jak by to najlepiej rozłożyć żeby najbardziej na redukcje feta poszło..