...
Napisał(a)
mam przed soba winko ip po odstaniu jest moze 1/7proszku o czym to swidczy ? bo slyszalem ze nie zawsze musi byc pol i na pol i zalezy to od uzycia jakis domieszek itp co o tym sadzic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Objętość proszku we flakonie, nie powinna być brana pod uwage jako wyznacznik stężenia czy też oryginalności produktu, gdyż z tego co mi wiadomo są różne technologie produkcji, tazke stosunek proszku do wody nie musi wynosić zawsze 50/50. Bardziej martwiłbym się ogólną jakością produktów IP, bo tak na prawdę w tym momencie jeszcze nic nie wiadomo nt. nowych serii wypuczonych na rynek. Nie znam nikogo kto by to stosował, ceny są podejrzanie niskie - jest wiele wątpliwości no, ale do odważnych świat należy 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
aha wielkie dzieki deca jest dobra na bank ale jka zoabcyzklem winko posmutnialem ale dam je komus i zobaczymy jakie efekty dzikuje pozdrawiam
...
Napisał(a)
moje pytanie bylo odnosnie ilosci a nie jakosci produktu co do tego nie mam zastrzezen a twoje wypowiedzi sa ostatnio malo obiektywne po calej tej aferze
...
Napisał(a)
"Objętość proszku we flakonie, nie powinna być brana pod uwage jako wyznacznik stężenia czy też oryginalności produktu"=WIELKA BZDURA
Winko IP było dobre w roku dwutysięcznym kiedy to nazywało się USPXXIII(a nie 24)osadu po odstaniu po ok. 12h było 90% ,poprostu wymiatało z butów .brałem 3ml(150mg/tyg.) obecnie stosując Winstrol Depot w dawkach ok 6ml/tydz nie osiągam takich efektów
Winko IP było dobre w roku dwutysięcznym kiedy to nazywało się USPXXIII(a nie 24)osadu po odstaniu po ok. 12h było 90% ,poprostu wymiatało z butów .brałem 3ml(150mg/tyg.) obecnie stosując Winstrol Depot w dawkach ok 6ml/tydz nie osiągam takich efektów
...
Napisał(a)
ower to bylo dawno temu. teraz to nie wiadomo kto robi to ip czy ci saami ludzie sie tym zajmuja?
ceny bardzo atrakcyjne. az za bardzo. mysle ze 1/7 to stanowczo za mala ilosc i jakies tam znaczenie to ma. z EC osadu jest prawie cala zawartosc i ludzie sa happy. zambona polowa a tu dziwnie nisko. biore oczywiscie pod uwage stosunek proszku do mililitra.
ja bym nie ryzykowal. wolalbym juz ec jak z kasa male pole manewru.
ceny bardzo atrakcyjne. az za bardzo. mysle ze 1/7 to stanowczo za mala ilosc i jakies tam znaczenie to ma. z EC osadu jest prawie cala zawartosc i ludzie sa happy. zambona polowa a tu dziwnie nisko. biore oczywiscie pod uwage stosunek proszku do mililitra.
ja bym nie ryzykowal. wolalbym juz ec jak z kasa male pole manewru.
...
Napisał(a)
z tym IP to tak jak olej z Leader Price za 2pln z pierwszego tłoczenia.Np Trenboloe Acetate 1000mg za 140pln-ów /według mnie te ceny produktów IP odstraszają potencjalnych odbiorców(chyba że naprawde powstała w Polsce pierwsza rozlewnia.........)
...
Napisał(a)
hm no wlasnie ec jest pol na pol anwet troche wiecej a ten ip nisko no nic trzeba poczekac na opinie tych co to wezma ale watpie w jakosc tego produktu ok dziki wszystkim
...
Napisał(a)
Masz wino z IP w takiej szarej butelce?--- NIE bierz tego bo wywoluje zapalenie juz to przerabialem ze znajomymi a w dodatku prawie nie dziala wiec jest g.o.w.n.o warte
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!