...
Napisał(a)
mam pytanie otoz zakupiłem własnie 10ml wina z IP . chciałbym sie dowiedziec czy to normalne ze proszek to 25%-30% a woda pozostałe 70% czy substancjia powinna sie odzielac 50/50 .zakupiłem to wino poniewaz na mojej silowni ma ono bardzo dobra opinie i nikt na nie nie narzeakł . czy to ma jakies znaczenie ze odziela sie w taki a nie inny sposob??? prosza o szybkie i konkretne odpowiedzi osob bedacych w temacie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to ile proszku sie oddzieli nie jest wyznacznikiem jakości wina. chyba, że dziwnie mało jest prochu.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
no włsnie troche mi podejrznie mało tego proszku moj dil mowi ze we flakonach to roznie wychodz a tak nawiasem wziołem juz 3ml tego winka biore po 1ml co 2 dni po jakim czsie powinem odczuc działanie
...
Napisał(a)
czyli mowicie ze IP ma zanizone stezenie czy wogole nie posiada substancji aktywnej z tego co wiem na mojej siłowni cieszy sie pochlebnymi opiniami znajomy powiedział ze lepiej wzioc 3 flakony z IP NIZ 25ml z zambona bo podobno z IP dobrz kopie no nie wiem zobacze jak wciagne 10ml i nie bedzie zadawalajacych efektow to przerzuce sie na zambona moze ktos z forum ostatnio stosował winko z IP prosił bym go o to by podzielił sie on swojimy odczuciami
...
Napisał(a)
Lepszego wina od oryginalnego Zambona nie ma.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!