Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
119
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem i wiem ze napewno mój post przez niektórych zostanie totalnie olany, ale nie o to mi chodzi dlatego prosze o wypowiedz osoby które maja chec pomóc. Mianowicie mój staz na siłowni to łacznie 3 lata z mała przerwa ale teraz powróciłem juz raczey na dobre. Mam 25 lat i waze 84kg przy wzroscie 174cm. Na klatke obecnie wyciskam 100kg i jade na diecie wysokobiałkowej kreatynie, hmb aminokwasy i isolat białka. Jakies 4,5 roku temu zarzuciłem cykl z 200 metki 5deki i 10test enthante i byłem bardzo zadowolony ale cóz od tamtej pory w moim zyciu pojawiły sie nagłe zmiany i musiałem na chwile skonczyc. I tutaj pytanie do znawców tematu chce teraz powrócić do formy z przed lat i zaplanowałem sobie taki cykl lightowy 100tabs winstrolu 10mg, 10ml deki holender + clenbuterol na koniec clomid i niewiem czy musze zakupic jeszcze test propa lecz boje sie o gino gdyż nie mam zwisajacych cycków ale czuć guzki pod sutkiem. Prosze was o pomoc czy ten cykl da rade czy może cos zmienic. Zalezy mi na czystym suchym mięsniu i spaleniem tłuszczyku. Aeroby dieta wysokobiałkowa witaminy i bieganie to codziennośc i chce do tego dorzucic saa. Jak miałby wygladac ten cykl czy moze cos innego zaproponujecie ale zaznaczam ze nie chce sie zalewac wodą. Z góry dzieki i pozdrawiam
Waga: 84
Wzrost: 174
Obwód klatki: 120
Obwód ramienia: 35
Obwód talii: 85
Obwód uda: 60
Obwód łydki: 55
Staż na siłowni: 3
Ilość spożywanego białka: 250g
Ilość spożywanych węglowodanów: 30
Ilość spożywanych tłuszczów: 4
Opis przebytych cykli sterydowych: 200 metki bułgarskiej
10 ml deki Libol
10 test enhante
clomid
Trening: jest
Cel cyklu: suchy czysty mieśien oraz zredukowanie tłuszczyku
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 4,5 roku
Poziom BF%: nie znam
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): dobrze zbudowany
Stan zdrowia: zdrowy
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: tak na plecach
Szacuny
19
Napisanych postów
248
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11821
5 deci to nawet sie nie rozkreci(conajmniej 8tyg) a do deci testosteron musi byc (dwa razy tyle co deci) bo inaczej deca dick...no chyba ze nie masz kobiety i nie masz zamiaru uzywac swojej palki przez jakis czas...lol
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
119
do 40 masz kolego na mysli w bicepsie? bo jeśli tak to jest 39cm. W ankiecie zaznaczyłem obwód myslałem ze przedramienia i to w przybliżeniu zanzaczyłem 35cm
Szacuny
19
Napisanych postów
248
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11821
jakas ta ankieta.,..:/ 120 w klacie 85w tali?35 w bicu? a nogi 60udo 55 lydka niezle to musi wygladac... a dieta te wegle to co 30? bo chyba nie na kgmc ani lacznie tez nie wiec wez wypisz ta ankiete normalnie a nie na odp....dol a do deki musi byc testo
Szacuny
9
Napisanych postów
750
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8629
Widać że nie masz pojęcia co szamasz bo w diecie piszesz bzdury. Obsługa centymetra też się kłania. Tematy nowe zakładasz jak najęty. Każdy tutaj chce Ci pomóc ale walisz w h.uja nawet z wypełnieniem ankiety. Jesli juz masz gino to wiedz że od deki też moze się rozbujać (gino progesteronowe ), zwłaszcza jak nie zapewnisz odpowiednich ilości teścia. Dobre żarcie i suple naprawdę mogą Cię kozacko porobić. Tylko poczytaj trochę o tym. Na tym forum są odpowiednie działy. Zadaj tam pytanie to Ci pomogą...
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
119
Ankieta wypełniona w nalezyty sposób, wszystkie wymiary są realne nie biorąc pod uwage pierwszej ankiety bo była na oko na szybkiego.
Nie rozumiem z czym mam walić w h.uja? Skoro jesteś takim znawcą to ile i jakiego teścia trzeba do tego cyklu dołączyć? Ale znowu po co mi 3 SAA na cykl po takiej przerwie?
Szacuny
9
Napisanych postów
750
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8629
"Ale znowu po co mi 3 SAA na cykl po takiej przerwie" i tu gadasz z sensem. Jeden środek - test prop. 1-8 100 mg/e2d . Do tego tamoxifen jak poczujesz że suty rwą. Odblok clomem 3 dni po ostatnim strzale. Jak już musisz to zrób tak, ale lepiej jedź na czysto....
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
119
czy do nie których nie dociera że nie wszyscy chcą ładować sie teściem? Ja np wole coś droższego i bardziej łagodnego jak np deka i nie chce na tym cyklu zbudować Bóg wie ile, nie zależy mi na masie chce taki lightowy cykl stanazolol la pharma 100tabl 10mg i 5 deki hol czy to za wiele, maxymalnie 4 kg chciałbym przytyć. Doczekam sie wreszcie jakiś wskazówek