...
Napisał(a)
witam. od 3 lat cwicze na silce nigdy nie bralem zadnego dopingu tylko sama dieta i odzywki no ale tu nie chodzi o mnie... moj kumpel zaczol cwiczyc w domu(2miesiace temu) cwiczy tylko pompki i na ekspanderze(trening domatora) jakis tydzien temu powiedzial ze kupil 10strzalow testosteronu enan...(zrobil juz pierwszy zastrzyk)wiec czy cwiczac tak jak on mozna wogole brac doping?? da mu to jakis efekt??(bo ja sie na tym nie znam) (probowalem mu wytlumaczyc ze przy jego treningu lepiej tego nie brac no ale on nie slucha!!!)
prosze was o pomoc z gory dzieki

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co wy sie wszyscy swoimi kolegami interesujecie jego sprawa niech robi co chce skupcie sie na sobie nie na innych
...
Napisał(a)
Center bo to jego partner

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.
...
Napisał(a)
a wy wszyscy jak zwykle tacy madrzy.....chodzi mi czy to wogole warto cwiczac w domu czy bedzie jakis efekt??
...
Napisał(a)
"chodzi mi czy to wogole warto cwiczac w domu czy bedzie jakis efekt??"

...
Napisał(a)
jesli bedzie cwiczyl odpowiednio i odpowiednio sie odzywial to bedzie ok

DreamChaser
...
Napisał(a)
troszke szybko zaczal przygode z dopingem. szkoda
życie jest za krótkie żeby być małym i słabym xD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!