Stężenie 450mg/1ml.
...
Napisał(a)
testosteron z IPmam pytanie czy zna ktoś testosteron z Internacional Pharmaceutic 10ml.
Stężenie 450mg/1ml.
Stężenie 450mg/1ml.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
to co wy tutaj piszecie to nie jest strona ip, strona ip to http://www.international-pharmaceuticals.com/index3.html
...
Napisał(a)
Na kawie z nim nie byłem, ale wiem o kogo chodzi. 

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
realne, realne bo mam 2 opakowania w domu.
Jest to nowość na rynku. Myślałem ze ktoś już to testował.
Jest to nowość na rynku. Myślałem ze ktoś już to testował.
...
Napisał(a)
to chyba nowa wy***ka na rynku. przy takim stężeniu to byś chyba kryształki łyżką jadł
...
Napisał(a)
Bardzo wątpie aby tam rzeczywiście było 450mg/ml tak jak koledzy wyżej napisali. Teoretycznie przy takim stężeniu dupę po zastrzyku chyba by rozerwało z bólu 

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Mam pytanko w zwiążku ze stężeniami. Dlaczego kolege nap*****la dupa po durajectie do 2 dni po wbiciu?? skoro tam jest tylko 100 mg/ ml. Nie chodzi w żadnym wypadku o brak umiejętności wbijania ale dziwi mnie to. Czy ma to związek z tym ,ze to under?
...
Napisał(a)
Ze względu na sterylność, a raczej jej brak produktu 

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
kumpel bil i twierdzi ze prop farmak klepal go lepiej, nie farmazon, bez pajacowania, to samo jesli chodzi o winsa, pierwsza seria nikt nie narzekal, substancja ladnie sie odkladala i bylo jej min 1:3 teraz oddziela sie tez fajnie tylko ze substancji jest mniej niz 10%, jeszcze inny pisal cos o trenie bardzo zlego nie pamietam dokladnie bo jakos sam wyglad tych amp mnie odstrasza i nie bardzo mi sie ta firma podoba choc ceny ma atrakcyjne, nawet az za np za tren
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!