Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15277
ja ci powiem ze namnie zadzialalo fantastycznie przed wakacjami jakies 2 miechy zaczolem brac cynk i smarowac to mascia na noc masc mi polecil dermatolog a o cynku sam sobie poczytalerm i doszedlem do wniosku aby sporbowac. No i co mnie zdziwilo po miesiacu widzaialem znaczna poprawe czesc syfkow zeszla a nowych nie opserwowalem :) Terfaz znowu sobie kupilem cynk wlsnie dzisiaj bo znowu zaczynaja dokuczac i sporbuje bez masci bo jak mowilem upierdliwe to ze wloski smierdza i trza codziennie mys ale coz jak tak nie zadziala to znowu za miecha zaczyna z ta mascia. Powodzeni zycze i sie niemart syfy to nie wszytska chodz sa upierdliwe.
Szacuny
1
Napisanych postów
750
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
9705
bylem w aptece
cynk w tabletkach kupilem bez problemu
ale masc z siarka
jest na receptce mowila babak w aptece ze to daja na swierzb.
dala mi taki plyn z siarka smaruje tym twarz i biore tabletki
narazie zauwazylem oslabienie intensywnosci wyskakiwania
najbardziej mam przewalone z krwia pod skora czy takimi plamkami
nie wiem jak to nazwac pod szczeka na szyi pod uchem wkierunku szczeki
z jednej jak i zdrugiej to jest najgorsza masakra
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15277
znaczy ja ci zle napisalem to dokonca niejest masc ale nieidzialem jak to nazwac sa to takie w miare male pojemniczki z taka zoltawa zawartoscia na wpol ciecz na wpol jakas masa z takimi jakby maluskimi kamyczkami o ile sie niemyle sorrki ze w blad wrowadzilem.
Jak skonczysz kuracje to powiedz jakie skutki czy cosik pomoglo.
Zmieniony przez - misiosz w dniu 2002-11-06 22:48:57
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15277
HMMM benzacne dziala ale na malo kogo wiem to z wlasnego doswiadczenia i paru znajomych mi osob jedna osoba na ktora dzialalo (hmm byla tylko chyba jedna) to jak nalozyla benzacne to nosile cala twarz w tym przez caly dzien i zdomu przezto nie wychodzila ale efekty jako takie byly chociaz ona zbytnio wielkiego problemu z syfami nie miala.
Szacuny
8
Napisanych postów
1542
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15277
A tak apropo jeszcze tego benzacne to dermatolog powiedzial mi zeby na twarz nie stopsowac wiekszej niz 5% bo skora jest za delikatna i zle to na nia wplywa takie 10% benzace.