Szacuny
2
Napisanych postów
234
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2048
1jak przy diecie wysoko bialkowej pozbyc sie syfow tzn niewiem poradzcie cos białko pochodzi ze smazonych jajek piersi kurczaka tunczyuka i nabiałów
2. biały jezykk blee na przedniej czesci mam biały jezyk kurde mać brzydki a z tyłu na wysokosci wpadu do gardła mam 2 mm jakiejs białej warstwy jakby grzyb jakis kur** mać zdrawpywać to moge
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36022
Lekarz ci tak powiedzial? Diagnoza: Biały Język? O w morde strach do lekarza chodzic w takim razie jak takie diagnozy zapodają. Musze sprawdzic w Vademecum co to za zjawisko białego języka.
Szacuny
2
Napisanych postów
234
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2048
ej człowiek wytłumaczył mi co i jak to by moglo byc jak by mnie to piekło swezdiało bolało .... i ze to nie wyglada tak jak jakies grzyby wiec powoedziala tak i ze to moze byc spowodowane np zmianą pasty do zębow czym innym niewiem moze dieta białkową duzo nabiałow jem ;] bylem w aptece kupilem na to " rumianek , kwas mlekowy w ampułkach , jakaś maść i jescze tantum verde " powiedziala ta aptekarka ze moze byc
Szacuny
2
Napisanych postów
295
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6521
bialy jezyk? co to za konowal? zmiana pasty do zebow? ZROB TAK.
sprubuj nie rumianek ale szalwie. Jest przeciwgrzybiczna i przeciwbakteryjna - mam wrazenie ze bedzie bardziej odpowiednia. Plukaj tym gardlo. Tylko wlewaj wiecec niz pisze na opakowaniu -bo w takich proporcjach 1/2 lyzki na szklanke to troche smieszne. Jesli to kandydoza to kup daktarin , do tego witamina PP+B2 3x dziennie + wit C.
Grzybice nie bola , nie swedza (np kandydoza) ja mialem kiedys biale nalecioalosci na jezyku dostalem daktarin+ te witaminy i szybko przeszlo.
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
Szacuny
2
Napisanych postów
295
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6521
powiem jedno - szalwi ilosci na opakowaniu to sa naprawde chyba dla malych dzieci- no ale...kazdy ma swoje zdanie - uwazam ze jak przelejesz troche to ci wyjdzie na zdrowie.
Co do reszty , to fotka wyjasnilaby wszystko. Cyknij cyfrowka jak masz i wklej )) hahaha
przyjmuje zaklady stawiam soga na candiss ...hehe
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
Szacuny
39
Napisanych postów
2274
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31198
Też miałem taki biały osad na języku, zdrapywałem to normalnie paznokciem, ja myślałem ze to zrobił mi sie taki osad od kreatyny samo mi to zeszło i jest ok
Szacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
bulk czy przy tej kandydozie czy jak tam piszesz występuje nieprzyjemny zapach z ust i ciągłe zbieranie się flegmy?? ba ja od jakiegoś tygodnia tez mam biały język i ciągle mi się flegma w zatokach zbiera + nieprzyemny zapach z ust
Szacuny
499
Napisanych postów
9533
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
18704
odnośnie leków w tym szłwii - najczesciej zalecana dawka jest dawka lecznicza i przekroczenie jej nie prowadzi do zwiekszenia zdrowotnego dzialania , a czesto nasila niepozadane efekty ...
osad - moze sie robić - wiele razy pisałem....
REVELER - z zatok (z nosa czyli ) zielone ci leci ??
idz więc do laryngologa !! czasami bardziej umny stomatolog lub lek jakis bardzioej ogolny ci pomoze !
a drożdżycą sie nei przejmuj bo to pewnie nie to ....
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.