Wlasnie niewiem czy kocha ;/ a czegac nieumiem ;/ jakos niepotrafie.. ona jest dla mnie wszystkim.. i nieumiem jakos jak niemam z nia kataktu
...
Napisał(a)
O ****a widze nieoczekiwany zwrot w temacie. Stary uwierz mi zdrowie ważniejsze, zostań w domu z gipsem i czekaj na normalną wizyte u lekarza bo będziesz załował że przez laske sobie zyebałeś zdrowie
...
Napisał(a)
Albo to jakaś marna forma prowokacji, albo Ty jesteś po prostu niedorozwinięty umysłowo. Inaczej się tego nie da określić...
...
Napisał(a)
Ale mi na niej zalezy. Juz 7 lat razem dokladnie od 3 klasy podstawuwki. Juz nawet zemna w ciazy byla tylko usunela. Mi serio zalezy. Myslicie ze jej przejdzie ??
...
Napisał(a)
Prosze o odpowiedz... czy ona poczeka ?? Bo ja z tej depresi jestem w stanie nawet sciagnac gips i sprubowac chodzic
...
Napisał(a)
Człowieku jak masz śruby w kości to muszą ci je najpierw wyjąć i potem zazwyczaj znowu wkładają w gips po zdjęciu żeby sie zagoilo(chyba że masz sruby na stale)to co innego
...
Napisał(a)
A czy jak bym podeslal zdiecie tej nogi z srubami powie mi ktos czy mozna z nimi chodzic ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!