Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
k1pl napisze tak wygladasz lepiej odemnie i z tego co widze to moze bedziesz jeszcze lepiej wygladal i jak tak ma byc to daj ci Bog mnie to ani nie grzeje ani nie ziebi prawde mowiac kolo h..ia mi to lata tylko co to ma do rzeczy co ja o tobie pisze.Dla mnie jest wazne ze niektorzy rodza sie z h..jem w d.upie i zeby nie wiadomo ile tej insuliny wciagneli to i tak tu prawa fizyki nie dzialaja co tam siedzi to i tak tam im zostanie
zemasz miano specjalisty to nic nie znaczy tym bardziej ze powinienes wziac pod uwage jak te sogi znalazły sie na twoim koncie
Na dodatek jeszcze jestes z tych zawistnych lbow co to cie gryzie ile to specjalisci i eksperci maja sogow a jaka to maja wiedze ale zawsze podkreslone ze moderatorzy to tak i owszem(wladza jest wladza- na dodatek spoleczniak ) ,a kto tobie nie daje lapac tych sogow lap sobie jakimi sposobami chcesz wykladam na to swoj sprzet.Zeby mi tak zalezalo na tych sogach to dzis rozmawial bym z toba jak z osoba ludzka a tak musze uzywac jezyka takiego jakiego takie jak ty rozumieja przez co narazam ze te moje 190 z czyms sogow ktore ci tak w gardle stoja pojdzie mi w zapomnienie,ale czego sie nie robi dla sprawy
Szacuny
32
Napisanych postów
1025
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8980
e-lite chcesz powiedziec ze bez ketotifenu mozna ciagnac clen wiecej niz 2tyg chodzi o palenie tłuszczu ja bym z chęcia tak ciagnoł ale z tego co wiem to 2tyg on 2 off a na ketotifen nie zdecyduje sie bo to g**** jest
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
zjawa mnie w nocy dopadla jakas https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/7.gif[/img] transenergiczna zmora ogolnie masakra mialem 2tyg z zycia wyciete tylko spalem i jadlem cala wine zwalilem na bloka po T3 ale dopiero pozniej doszedlem do tego ze to byl ketotifen a z moim sercem wszystko OK tylko zajafke zmienilem dlatego tu nie siedze na sfd ale czasem /jak wypije transenergiczna zmora ogolnie masakra mialem 2tyg z zycia wyciete tylko spalem i jadlem cala wine zwalilem na bloka po T3 ale dopiero pozniej doszedlem do tego ze to byl ketotifen a z moim sercem wszystko OK tylko zajafke zmienilem dlatego tu nie siedze na sfd ale czasem /jak wypije transenergiczna zmora ogolnie masakra mialem 2tyg z zycia wyciete tylko spalem i jadlem cala wine zwalilem na bloka po T3 ale dopiero pozniej doszedlem do tego ze to byl ketotifen a z moim sercem wszystko OK tylko zajafke zmienilem dlatego tu nie siedze na sfd ale czasem /jak wypije[img]../../buziaki/7.gif" alt="" />/ to se wejde na stare smieci ;)
Szacuny
32
Napisanych postów
1025
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8980
e-lite jak to twoje branie spiro wygladalo masz jakas rozpiske daj na @ albo tu gdybym nie wiedzial ze ketotifen tak dziala bym pomyslal ze ci sie w glowie po***alo od koksu hehe a mi sie snilo ze cie sprawy sercowe dopadly i nie masz dla nas czasu napisz ze znalazles kogos i sie odcieles
szkoda ze tak wybitna osoba jak ty powoli wbija w to forum chodz nie dziwie sie czasami tez mam ochote to *******nac ale z mafi sfd nie da sie uciec
Szacuny
1
Napisanych postów
83
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1846
a propo tematu to słyszałem od dila, że ten spiro co teraz jest to lipa i zdecydowanie bardziej poleca chińca. A clenik osobiscie stosuje 2tyg on/2off/2on/
Szacuny
32
Napisanych postów
1025
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8980
spiro to lek apteczny wiec działa jak powinien no ale opinie sa ze jest podrabiany wiec moze nie działać ale biorac pod uwage ze to apteka ja bym zaryzykowal do undera tez nie mozna miec pewnosci chodz ja jem axio i powiem ze wymiata elegancko