Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
moge dac 70zł ale z przesyłka twoja za pobraniem kasy i co ty na to?
Powracam bo nie moge bez was zyc. Wtajemniczoni wiedza o co chodzi.
...
ok choc najlepszy by byl odbior osobisty ale moge sie tak zgodzic wyslij mi email lub dawaj na gg ok!!!
...
narazie bede musiał chyba z tego zrezygnowac bo dostałem mandat od piesków za szybkosc hehehehehe 200zł ze kaszalotem
jechałem w miescie 123km/h
ps dodam takiego kaszalota nie ma na miescie i wogole nie jest to zadna choinka kaszalot z 90r ladna blacharka i taki tiuning silnika i podzespolów ze szkoda mowiac maks predkosc 143km/h a i dotego ta oszalamiaca muza dodam ze czysty dzwiek.
jechałem w miescie 123km/h
ps dodam takiego kaszalota nie ma na miescie i wogole nie jest to zadna choinka kaszalot z 90r ladna blacharka i taki tiuning silnika i podzespolów ze szkoda mowiac maks predkosc 143km/h a i dotego ta oszalamiaca muza dodam ze czysty dzwiek.
Powracam bo nie moge bez was zyc. Wtajemniczoni wiedza o co chodzi.
...
oferta nadal aktualna czy sa chetni ostatecznie moge sie zamienic za jakies bialeczko lub gainer ale tylko osobiscie chyba ze ktos ma jakis inny patent???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
KUPIE MANEKIN ZAPASNICZY
Następny temat

Krzysztof Piekarz