Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
40909
Proszę o przywołanie do porządku użytkownika salix, którego zachowanie uważam za obraźliwe w stosunku do mojej osoby oraz uwłaczające nadanemu mu statusowi doradcy...
nie zamierzam wdawać sie z nim w jakiekolwiek pyskówki bo nie jest to jarmark rumuński a jego zachowanie do tego się sprowadza...
link do tematu:
https://www.sfd.pl/Ostrowia_wpc_-t340757.html Z góry dziękuję za interwencję
WILLHELM
Szacuny
6
Napisanych postów
1132
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29971
lol Wedlug Wilhelma rosną
co dyskwalifikuje go jako partnera do dalszych rozmow gdybym ja mial sie za takie cos to
dawno by mnie tu juz nie bylo albo pol forum bylo by zbanowane
Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
40909
"i dalsza rozmowa z toba bedzie "uwlaczac" moją osobe"
pomijając fakt, że uwłaczać mojej osobie a nie uwłaczać moją osobę to tak! uważam że ilość i jakość mojej wiedzy pozwala na zabieranie głosu w każdym temacie związanym z suplementami... robię to na tym forum od pięciu lat i będę robił dalej...
Uważam również że Twoje wypowiedzi pod moim adresem są obraźliwe i szydercze i będę domagał się przeprosin dotąd aż tego nie uczynisz...
bo to, że dostałeś bolda w suplach nie uprawnia Cię do zadzierania nosa... wręcz przeciwnie... powinieneś tym bardziej ważyć każdą napisaną wypowiedź... jeśli tego jeszcze nie wiesz to czym prędzej wbij to sobie do głowy...
Szacuny
38
Napisanych postów
4066
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45993
bo to, że dostałeś bolda w suplach nie uprawnia Cię do zadzierania nosa i o czym ty piszesz?
przeciez to ty caly czas szczycisz
sie swoja rozlegla wiedza
Uważam również że Twoje wypowiedzi pod moim adresem są obraźliwe i szydercze niestety ale jestes w bledzie
będę domagał się przeprosin dotąd aż tego nie uczynisz... jaja sobie robisz czy na powaznie piszesz
bo jezeli na powaznie to..
nie jestes dla mnie nikim waznym
bym musial cie przepraszac.
i to koniec z mojej strony
zegnam i niedozobaczenia.
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!