kris0703-no i jak na rozmowie,przeszedles dalej?
...
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem forum, Witam Wszystkich !!!
Czytałem ostatnio wszystkie stronki waszego forum, ponieważ sam ubiegam sie o przyjecie do SW. Wczoraj mialem rozmowe kwalifikacyjna było wsumie przyjemnie ale sam niewiem czego sie spodziewac bo ja jestem świeżo po szkole średniej i do tego bez odbycia służby wojskowej, a wiem że próbują też ludzi po misjach w afganistanie... więc ja chyba niemam większych szans przy nich.... no ale trzeba być dobrej myśli
A u was jak tam?
Jestem nowym użytkownikiem forum, Witam Wszystkich !!!
Czytałem ostatnio wszystkie stronki waszego forum, ponieważ sam ubiegam sie o przyjecie do SW. Wczoraj mialem rozmowe kwalifikacyjna było wsumie przyjemnie ale sam niewiem czego sie spodziewac bo ja jestem świeżo po szkole średniej i do tego bez odbycia służby wojskowej, a wiem że próbują też ludzi po misjach w afganistanie... więc ja chyba niemam większych szans przy nich.... no ale trzeba być dobrej myśli
A u was jak tam?
...
chyba zle czytales dzieki czemu mozna sie dostac do SW.
Ważniejsze niz super wyszkolenie i nie wiem jakie kwalifikacje sa znajomosci.tego nie przeskoczysz.
Gdzie starałes sie dostac?
Ważniejsze niz super wyszkolenie i nie wiem jakie kwalifikacje sa znajomosci.tego nie przeskoczysz.
Gdzie starałes sie dostac?
...
Dzięki namiarom QUEBLO przeleciałem cały temat i mnie zniechęciło to trochę
Chce się dostać do zakładu oddalonego o 400km od mojego miejsca zamieszkania a więc wizja dowożenia im papierków,latania po 10 lekarzach itp mnie troszkę przeraża
Jak to jest z testami sprawnościowymi?Mogą je zlecić w najbliższym zakładzie czy gdzie im się zechce?
Myślę że we wrześniu złożę papiery
Lepiej spróbować niż nie próbować i potem żałować
Chce się dostać do zakładu oddalonego o 400km od mojego miejsca zamieszkania a więc wizja dowożenia im papierków,latania po 10 lekarzach itp mnie troszkę przeraża
Jak to jest z testami sprawnościowymi?Mogą je zlecić w najbliższym zakładzie czy gdzie im się zechce?
Myślę że we wrześniu złożę papiery
Lepiej spróbować niż nie próbować i potem żałować
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"
...
Jest sens składac papiery di 3 aresztów na raz czy lepiej najpierw do jednego, jak się nie uda to próbowac w innych?
...
Witam, mam wielką prośbę, gdyż piszę pracę magisterską i potrzebne są mi dane dot. temat rekrutacji i selekcji funkcjonariuszy SW.
Dokładniej muszę napisać krytyczną analizę dotychczasowej rekrutacji jak i propozycje jej usprawnień. Czy jest coś co zmienilibyście w tym procesie? Np. wymogi dot. wykształcenie, dyskryminacji kobiet w tym zawodzie lub to ze pracę większość dostaje po znajomości itp.? I jak można by było temu zapobiec i ulepszyć?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Dokładniej muszę napisać krytyczną analizę dotychczasowej rekrutacji jak i propozycje jej usprawnień. Czy jest coś co zmienilibyście w tym procesie? Np. wymogi dot. wykształcenie, dyskryminacji kobiet w tym zawodzie lub to ze pracę większość dostaje po znajomości itp.? I jak można by było temu zapobiec i ulepszyć?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
...
z tego co widział rekrutacja wygląda tak: jest wolne miejsce to ogłaszają się na stronie i czekają na chętnych. Z tego co widziałem jest mało wolnych miejsc a jak już coś jest np w mojej okolicy to szukają osoby z wykształceniem elektryka.
Dyskryminacja powinna być chyba że jest to wiezienie dla kobiet.
a z kwestią znajomości i układów nie ma sensu dyskutować
Dyskryminacja powinna być chyba że jest to wiezienie dla kobiet.
a z kwestią znajomości i układów nie ma sensu dyskutować
...
A mam jeszcze pytanie, jak wyglądał proces rekrutacji w różnych latach w SW? Różnił się on jakoś od obecnego?
...
Witam
mam do Was pytanie. Składam papiery do SW i zastanawiam sie jak napisać list motywacyjny.Wiem że jest dużo gotowych wzorów ale szukam takiego, który będzie pasował do stanowiska pracy. Może podrzucicie taki wzór albo napiszcie co w nim powinno sie znajdować. Z góry dzięki
Zmieniony przez - Lepper w dniu 2012-06-25 18:13:06
mam do Was pytanie. Składam papiery do SW i zastanawiam sie jak napisać list motywacyjny.Wiem że jest dużo gotowych wzorów ale szukam takiego, który będzie pasował do stanowiska pracy. Może podrzucicie taki wzór albo napiszcie co w nim powinno sie znajdować. Z góry dzięki
Zmieniony przez - Lepper w dniu 2012-06-25 18:13:06
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak sie przechodzi na zawodowstwo itp?
Następny temat