WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

rekrutacja do Służby Więziennej

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 230618

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
kris0703-no i jak na rozmowie,przeszedles dalej?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem forum, Witam Wszystkich !!!
Czytałem ostatnio wszystkie stronki waszego forum, ponieważ sam ubiegam sie o przyjecie do SW. Wczoraj mialem rozmowe kwalifikacyjna było wsumie przyjemnie ale sam niewiem czego sie spodziewac bo ja jestem świeżo po szkole średniej i do tego bez odbycia służby wojskowej, a wiem że próbują też ludzi po misjach w afganistanie... więc ja chyba niemam większych szans przy nich.... no ale trzeba być dobrej myśli
A u was jak tam?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52091 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
chyba zle czytales dzieki czemu mozna sie dostac do SW.
Ważniejsze niz super wyszkolenie i nie wiem jakie kwalifikacje sa znajomosci.tego nie przeskoczysz.
Gdzie starałes sie dostac?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14
AŚ Krasnystaw. no wsumie racja
narazie czekam....
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 633 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5111
Dzięki namiarom QUEBLO przeleciałem cały temat i mnie zniechęciło to trochę
Chce się dostać do zakładu oddalonego o 400km od mojego miejsca zamieszkania a więc wizja dowożenia im papierków,latania po 10 lekarzach itp mnie troszkę przeraża
Jak to jest z testami sprawnościowymi?Mogą je zlecić w najbliższym zakładzie czy gdzie im się zechce?
Myślę że we wrześniu złożę papiery
Lepiej spróbować niż nie próbować i potem żałować

"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1313 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21954
Jest sens składac papiery di 3 aresztów na raz czy lepiej najpierw do jednego, jak się nie uda to próbowac w innych?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9
Witam, mam wielką prośbę, gdyż piszę pracę magisterską i potrzebne są mi dane dot. temat rekrutacji i selekcji funkcjonariuszy SW.
Dokładniej muszę napisać krytyczną analizę dotychczasowej rekrutacji jak i propozycje jej usprawnień. Czy jest coś co zmienilibyście w tym procesie? Np. wymogi dot. wykształcenie, dyskryminacji kobiet w tym zawodzie lub to ze pracę większość dostaje po znajomości itp.? I jak można by było temu zapobiec i ulepszyć?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 5162 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 22175
z tego co widział rekrutacja wygląda tak: jest wolne miejsce to ogłaszają się na stronie i czekają na chętnych. Z tego co widziałem jest mało wolnych miejsc a jak już coś jest np w mojej okolicy to szukają osoby z wykształceniem elektryka.

Dyskryminacja powinna być chyba że jest to wiezienie dla kobiet.
a z kwestią znajomości i układów nie ma sensu dyskutować
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9
A mam jeszcze pytanie, jak wyglądał proces rekrutacji w różnych latach w SW? Różnił się on jakoś od obecnego?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4
Witam
mam do Was pytanie. Składam papiery do SW i zastanawiam sie jak napisać list motywacyjny.Wiem że jest dużo gotowych wzorów ale szukam takiego, który będzie pasował do stanowiska pracy. Może podrzucicie taki wzór albo napiszcie co w nim powinno sie znajdować. Z góry dzięki

Zmieniony przez - Lepper w dniu 2012-06-25 18:13:06
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak sie przechodzi na zawodowstwo itp?

Następny temat

Mata - jaką wybrać?

electro
Polecane artykuły