Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam
Mam takie pytanie jak pozbyc sie tluszczu z ramion.W obwodzie mam 42cm i zero jedrnosci, nie wiem ile powinnam miec ale wiem ze jest to za duzo....
czy cwiczenia z ciezarkami dadza jakis efekt?jesli tak to ile dziennie cwiczyc i ciezarki jaka powinny miec wage?
Licze na odpowiedz:)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A dlaczego chcesz zmniejszyć tylko rękę? Nie wiem ile masz wzrostu, ale jakikolwiek jest, to nadwagę masz bardzo dużą. Jak u Ciebie jest z odżywianiem i możliwością treningu na siłowni?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ogolnie to nie tylko rece, ale jak stracilam kilka cm z innych czesci ciala tak z rak nic nie ubylo dlatego o nie pytam
Na poczatku jadlam jeden posilek dziennie wieczorem przed spaniem....byl on bardzo duzy
Teraz zmienilam diete i staram sie jesc co 3-4h, unikam słodyczy i fast-foodow, wczesniej jadlam je prawie codzienie....
Jesli chodzi o ruch to raz w tygodniu rowe....tylko
Silownia raczej odpada ze wzgledu na koszty
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Rower, szybkie marsze, spacery, nordic walking i wszystkie inne średnio intensywne formy ruchu są konieczne ale codziennie a nie raz w tygodniu. Jadłaś fatalnie, dlatego zdrowe odżywianie jest u Ciebie bardzo ważne. Przeczytaj zbiór linków działu odchudzanie, masz na górze pogrubionym drukiem. Tam masz bardzo dużo wartościowych tematów. Zmiana stylu życia jest konieczna. Stawiaj na ruch i zdrowe jedzenie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jedzac jeden posilek dziennie myslalam ze w ten sposob schudne pare kilo, wtedy tylko tyle mi bylo potrzeba i doprowadzialm sie do otylosci...
Teraz staram sie w miare zdrowo jesc, chce zmienic moje nawyki zywieniowe juz na stale a nie tylko diety na miesiac czy dwa bo takie stosowalam i kilogramy wracaly pozniej do mnie w wiekszej ilosci....
A sa jakies dodatkowe cwiczenia na utrate tluszczy z ramion?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tłuszcz będzie Ci schodził z całego ciała. Nie sugeruj się tym, że na rękach zostaje, on w końcu zejdzie. Ważne jest, abyś wprowadziła zasady o których pisałem wcześniej.