...
Napisał(a)
Czy można brać efke przed treningiem zawsze ?? Tzn . Chodzi mi o pobudzenie przed treningiem i o to czy nie lepiej brać np : 2 tyg. i potem zrobić przerwe
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
można jak i nietrzeba, wybór zależy od ciebie.......choć lepiej sie niewkręcać zbytnio
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
mozesz brac, ale radze robic przerwy
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
ja od dwoch lat przed kazdym treningiem bralem.. 1stycznia odstawilem i niestety czasem czuje ciezar na sercu.. jak nie musisz to nie bierz albo ograniczaj bo to na prawde nie sa cukierki, sam sie o tym przekonalem
...
Napisał(a)
no właśnie jakoś od pewnego czasu już ją biorę właściwie przed każdym treningiem i ostatnio jak już skończe ćwiczyć minie z godzina jakąś zadyszkę mam czy co
...
Napisał(a)
E-lite widziales ze Pani H ma znowu efke w dosc dobrej cenie jak sie nie myle...jaka Ty brales tyle czasu efke ?? 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
tussipect nap*****lalem
ale skoro piszzesz, ze hela ma cos nowego to obadam obadam bo lato sie zbliza 

...
Napisał(a)
Ja predzej przed sesja zakupie bo sama kofeina to juz nie to co kiedys 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Panowie widziałem gdzieś w necie przepis na wyciągnięcie z tussipectu czystej efki .Jak ktoś będzie zainteresowany to podam go jutro bo nie chce mi się teraz grzebać w necie .Chociaż to podobno jest nielegalne -- tak tam było napisane
...
Napisał(a)
na hyperreal bylo chyba info.. ale komu chce sie babrac.. no ale jak znajdziesz to wklej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!