...
Napisał(a)
flex do ilu tabsów dochodzi się na clenie? czy również zwiększa się ilość dni on a off zostaje bez zmian czy cały czas 2 on 2 off?
...
Napisał(a)
robiłeś już kiedyś redukcję?czy to jest Twoja pierwsza?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
w ankiecie masz wpisany staż 1,5 roku-więc chyba nie aż tyle razy
sam clen wystarczy ,t3 na razie zostaw
sam clen wystarczy ,t3 na razie zostaw
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ok tylko boje sie ze bede załował ze nie dodałem t3 ze wyniki mogły byc lepsze
...
Napisał(a)
przed chwilą zrobiłem zamówienie z tajlandi na (Thailand) Testolic Propionate 100mg 2ml 30 amps,LA Pharma(Thailand) Clenbuterol 20mcg 200 tablets i Biolab ( Thailand ) Ovinum Clomid 50mg 20 tablets przesyłka trwa 1 tydz.
jutro jade z kobietą do Needle Exchange po igły i pompki i po instruktaż jak mi żona ma robić zastrz. Mam pytanie co mam powiedziec na ich pytania po co mi to,do czego itd.-mam mówic ze do teścia??
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:16:12
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:20:23
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:43:24
jutro jade z kobietą do Needle Exchange po igły i pompki i po instruktaż jak mi żona ma robić zastrz. Mam pytanie co mam powiedziec na ich pytania po co mi to,do czego itd.-mam mówic ze do teścia??
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:16:12
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:20:23
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-13 13:43:24
...
Napisał(a)
Jutro jade z kobietą do Needle Exchange po igły i pompki i po instruktaż jak mi żona ma robić zastrz.w dupsko. Mam pytanie co mam powiedziec na ich pytania po co mi to,do czego itd.-mam mówic ze do teścia??
...
Napisał(a)
byłem w coventry w Needle Exchange i chooj nic niedostałem bo nie mają tych rozmiarów co chciałem igły-(zielone i niebieskie) i powiedzieli ze mam sprobowac gdzie indziej chooj z tym zamowiłem przez neta plus pompki 5 i jutro dostawa i licze ze w poni.na paczke z apteki tajskiej
od wczoraj biore mdrola po 2 na kicka ma na 10 dni
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-14 16:18:35
od wczoraj biore mdrola po 2 na kicka ma na 10 dni
Zmieniony przez - siero w dniu 2010-07-14 16:18:35
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!