Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11
Dopiero zaczynam ćwiczyć można wręcz powiedzieć ,że na porządnie jeszcze nie zacząłem ,a już mam problem z rozstępami ,które pojawiły się w okolicach pachy i bicepsa na obu rękach. Dodam że nie brałem żadnych sterydów czy białek czy jakiś innych jeszcze rzeczy.Poradźcie co robić by znikły lub żeby chociaż się nie pojawiały kolejne bo zaczyna nieciekawie wyglądać.
Szacuny
133
Napisanych postów
7128
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24841
Nic nie zrobisz. Taka skóra. Ja mam to samo, teraz już są matowe. Sam na to maści, w aptece doradza bo nie orientuje się jaka jest teraz najskuteczniejsza.
https://www.sfd.pl/search.asp?wczym=tytul&search=Rozst�py Temat był wiele razy, więc tu znajdziesz więcej info. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
125433
Wypróbuj maści z mocznikiem, mogą być też takie standardowe na blizny (cepan itp.). Zadbaj także o odpowiednie nawilżenie skóry, odpowiednimi oliwkami czy balsamami. Pomocne mogą być także balsamy dla kobiet w ciąży. Niestety, rozstępy najprawdopodobniej nie znikną,tylko staną się mniej widoczne.
Szacuny
57
Napisanych postów
2417
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
25081
dobrze działają też maści na rozstepy po ciazowe dla pan , jesli chodzi o czysto kosmetyczne to polecam firme ''dax'' <o ile dobrze pamietam> ,o reszte pytaj w aptekach ;]