....POZDRAWIAM....Q z kRk
...
Napisał(a)
Mam problem.Dzisiaj zbadalem sobie poziom testosteronu we krwi i co? awiec wynik okazal sie tragiczny{!} wyszlo ze mam 2.37 ng/mg ,a w maju 2001 mialem ponad 7 .Co maze byc przyczyna takiego spadku?Jak uwazacie do jakiego lekarza sie zglosic?Czy deca lub winstrol mogy go obnizyc?? Ps:nie bralem nigdy testosteronu.Co radzicie??? ...POZDRAWIAM...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To zależy jak dawno po cyklu jestes, a po drugie mozesz byc przetrenowany - polska kadra ciężarowców była na jednym
badaniu (nie antydopingowym, tylko poziom testosteronu
bez udziału ludzi z kontroli antydopingowej) tak przetrenowana, że mimo, iż wszyscy byli wtedy na testosteronie, poziom tej substancji w ich krwi był niższy
niż normalnie bez koksu!
Son Gochan
badaniu (nie antydopingowym, tylko poziom testosteronu
bez udziału ludzi z kontroli antydopingowej) tak przetrenowana, że mimo, iż wszyscy byli wtedy na testosteronie, poziom tej substancji w ich krwi był niższy
niż normalnie bez koksu!
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
ja myśle że sie albo nieżle przetrenowałeś,albo masz jakieś klópoty ze swoją przysadka mózgową,dlatego też powinienes iść do lekarza endokrynologa
a poza tym nie bardzo kumam,jesli mowisz coś o winstrolu,a jeśli sie nim bawiłeś too co sie dziwisz?
a poza tym nie bardzo kumam,jesli mowisz coś o winstrolu,a jeśli sie nim bawiłeś too co sie dziwisz?
...
Napisał(a)
Poziom testosteronu powinien się znormalizować do 90dni
po cyklu. Po łagodnych cyklach szybciej.
Son Gochan
po cyklu. Po łagodnych cyklach szybciej.
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedzi.Cykl byl z 14 winstroli i 5 dec .Czyli uwazacie ze to normalne? ps:twal od 14 Listapada 2001 przez 6 tygodni ...POZDRAWIAM...
...
Napisał(a)
Q prawdopodobnie jest to jeszcze efekt cyklu.
Ile kosztowały cie te badania?
Olek, [email protected]
Ile kosztowały cie te badania?
Olek, [email protected]
...
Napisał(a)
Poziom testasteronu moze sie znormalizowac lub nigdy sie nie znormalizuje.To jeden z efektow ubocznych ktore wystepuja po odaniu SA.Wszystko jednak zalezy od organizmu.Skontaktuj sie lepiej z lekarzem endokrynologiem i lekarzem sportowym.Tym czsem kup sobie tribulus terestis.Powinno troche pomoc.Tego nie mozna lekcewazyc.
666
666
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
Badanie poziomu testosteronu to ok 20 zl.Mam pytanie co takiemu lekarzowi powiedziec {wiem ze nie mozna klamac} , jak mu powiedziec zeby zaczal mnie "leczyc" ,a nie powiedzial "przetrenowales sie , odposc sobie silownie to bedzie ok"?
...
Napisał(a)
A co sie stanie jak poziom testosteronu nie wzrosnie? Jakie sa na to sposoby? ...POZDRAWIAM...
Zmieniony przez - Q w dniu 2002-01-27 11:38:22
Zmieniony przez - Q w dniu 2002-01-27 11:38:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!