...
Napisał(a)
skoro tak o tej częściowej hydrolizie to czy aminy 5500 jest produktem rozbitym w 100% na aminokwasy czy hydrolizowanym białkiem serwatki wzbogaconym o wolne formy BCAA?
ehhhh...
...
Napisał(a)
Doktorat sprzed roku czy dwóch, zrobiony w "Nenckim" pokazywał, że WPH daje o 50% wyższy poziom GIP niż WPC. Wg. mnie kwestia warta zainteresowania i rozróżniania działania tych dwóch źrodeł białka.
A WPH to właśnie nasze Anabolic Amino 5500, i o smak nie trzeba sie martwić bo kapsułkowany ;)
Zmieniony przez - El_Griton w dniu 2011-02-09 12:05:50
A WPH to właśnie nasze Anabolic Amino 5500, i o smak nie trzeba sie martwić bo kapsułkowany ;)
Zmieniony przez - El_Griton w dniu 2011-02-09 12:05:50
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/
-------------------------
...
Napisał(a)
czyli nie są to aminokwasy rozumiane jako wolne formy jak BCAA i EAA tylko wstępnie (do 30%) przetrawione białko serwatki, tak należy rozumieć?
ehhhh...
...
Napisał(a)
skoro juz tak odwolujemy sie do badan to ja tez czyms rzuce
Plasma amino acid response after ingestion of different whey protein fractions.
Farnfield MM, Trenerry C, Carey KA, Cameron-Smith D.
School of Exercise and Nutrition Sciences, Deakin University, Burwood, Victoria, Australia.
Background and objectives The digestion rate of proteins and subsequent absorption of amino acids can independently modulate protein metabolism. The objective of the present study was to examine the blood amino acid response to whey protein isolate (WPI), beta-lactoglobulin-enriched WPI, hydrolysed WPI and a flavour-identical control. Methods Eight healthy adults (four female, four male) were recruited (mean+/-standard error of the mean: age, 27.0+/-0.76 years; body mass index, 23.2+/-0.8 kg/cm(2)) and after an overnight fast consumed 500 ml of each drink, each containing 25g protein, in a cross-over design. Blood was taken at rest and then every 15 min for 2 h post ingestion. Results Ingesting the beta-lactoglobulin-enriched WPI drink resulted in significantly greater plasma leucine concentrations at 45-120 min and significantly greater branched-chain amino acid concentrations at 60-105 min post ingestion compared with hydrolysed WPI. No differences were observed between WPI and beta-lactoglobulin-enriched WPI, and all protein drinks resulted in elevated blood amino acids compared with flavour-identical control. Conclusions In conclusion, whole proteins resulted in a more rapid absorption of leucine and branched-chain amino acid into the blood compared with the hydrolysed molecular form of whey protein.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18608553
ojej wph gorsze %)
Plasma amino acid response after ingestion of different whey protein fractions.
Farnfield MM, Trenerry C, Carey KA, Cameron-Smith D.
School of Exercise and Nutrition Sciences, Deakin University, Burwood, Victoria, Australia.
Background and objectives The digestion rate of proteins and subsequent absorption of amino acids can independently modulate protein metabolism. The objective of the present study was to examine the blood amino acid response to whey protein isolate (WPI), beta-lactoglobulin-enriched WPI, hydrolysed WPI and a flavour-identical control. Methods Eight healthy adults (four female, four male) were recruited (mean+/-standard error of the mean: age, 27.0+/-0.76 years; body mass index, 23.2+/-0.8 kg/cm(2)) and after an overnight fast consumed 500 ml of each drink, each containing 25g protein, in a cross-over design. Blood was taken at rest and then every 15 min for 2 h post ingestion. Results Ingesting the beta-lactoglobulin-enriched WPI drink resulted in significantly greater plasma leucine concentrations at 45-120 min and significantly greater branched-chain amino acid concentrations at 60-105 min post ingestion compared with hydrolysed WPI. No differences were observed between WPI and beta-lactoglobulin-enriched WPI, and all protein drinks resulted in elevated blood amino acids compared with flavour-identical control. Conclusions In conclusion, whole proteins resulted in a more rapid absorption of leucine and branched-chain amino acid into the blood compared with the hydrolysed molecular form of whey protein.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18608553
ojej wph gorsze %)
...
Napisał(a)
dokładnie tak. Poddane WSTĘPNEMU trawieniu enzymatycznemu, a nie całkowicie zhydrolizowane. Oczywiście formy wolne też będą znajdowane.
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/
-------------------------
...
Napisał(a)
No to 1:1. Jednak obstaję za "TERAZ POLSKA!"
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/
-------------------------
...
Napisał(a)
czyli konsument robiony w bambuko, powszechnie tego typu produkty (żeby nie było że atakuję konkretną firmę) nazywane są aminokwasami a tak naprawdę nimi nie są tylko wstępnie przetrawionym białkiem - WPH.
ehhhh...
...
Napisał(a)
może i tak, że niektórzy piszą, że to wolne aminokwasy. Olimp pisze w składzie, że to hydrolizat białek serwatkowych. Jak reszta to nie wiem. Panujące przekoanie wynika pewnie z samej nazwy nadawanej takim preparatom "Aminokwasy", nikt nie pisze wolne czy w oligopeptydach. Od tego jest tabela i skład zawarte na etykiecie.
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/
-------------------------
...
Napisał(a)
no i porównując ceny gra nie warta swieczki dla przeciętnego amatora, lepiej doinwestować w lepszej jakości WPC
ehhhh...
Poprzedni temat
Białko na noc: Prolong vs Mega Strong
Następny temat
pytania o punkty i zasady dzialnia kalkulatora
Polecane artykuły