Szacuny
2
Napisanych postów
92
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
974
powiedzcie co myślicie, co zmienić etc.
http://img209.imageshack.us/img209/3277/dietai.jpg wyszło:
2039 kcal
191,4 białka (białka razy 4) = 756,6 kcal
226,57 węgli (węgle razy 4) = 906,28 kcal
36,94 tłuszczy (tłuszcze razy 9) = 332,46
To razem daje 4034,34 kcal
Coś dużo wyszło czyli coś źle musiałem zrobić. Co myślicie?
Do tego dojdzie codziennie 100g gainera GainBolic 6000 i zapomniałem o oliwie z oliwek -.-
Jestem ekto, ćwiczę 3x w tygodniu.
Zmieniony przez - prawieKOX w dniu 2010-10-26 00:16:50
Szacuny
53
Napisanych postów
5239
Wiek
41 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
75867
Brak warzyw, zdrowych tluszczow.
Coś do poprawy?
Tak calosc. Popatrz jak inni radza sobie z dietami.
Wiem, że II posiłek jest nie za dobry, ale nie będę nosił do szkoly pudełeczka z jedzeniem. Nie mam czasu na to.
Nie masz czasu na noszenie pojemnika do szkoly, nie kapuje?
Szacuny
2
Napisanych postów
92
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
974
Nie mam czasu na wyciaganie pojemnika i siedzenie na dupie wcinajac tego kurczaka/whatever.
Zapomniałem o oliwie z oliwek, przeważnie do smażenia kuraka będę dawał.
Warzywa?
Surówka do III posiłku później do następnego posiłku z jakimś mięsem jakieś warzywo lub surówka.
Więc nie rozumiem co tu jeszcze jest nie tak.
Szacuny
2
Napisanych postów
92
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
974
gotowana pierś już mi się przejadła. Z jakim podejściem? Myślisz że nie mam innych zajęć tylko siedzieć na dupie i w******lać kurczaka z ryżem non stop?
Pozatym chodzi mi o "delikatne" podsmażenie tego kurczaka...
Albo powiedz mi co zrobić żeby go nie podsmażać ale żeby nie smakował jak gotowany.
Szacuny
53
Napisanych postów
5239
Wiek
41 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
75867
Kuraka mozesz usmazyc bez tluszczu - na dobrym teflonie. Uzywaj duzej ilosci roznorodnych przypraw.
Dieta to swiadome odzywianie wiec na nie zawsze powinienes znalezc czas i nikt Ci nie kaze brac do szkoly kuraka i ryzu.
Pozdrawiam