Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Wiek
3 lata
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23574
Utrzymanie stałej wilgotności wymaga skomplikowanej technologii związanej z ustaleniem tzw. izoterm sorpcji i optymalnej kompzycji składników wg klucza tychże izoterm sorpcji. Efekt powinien być taki, żeby ulegla maksymalnemu obniżeniu tzw. względna prężność wody, co poźniej przeciwdziała utracie aktywności produktu i wilgotnieniu. Dokładnie tego nie wytłumaczę - to zbyt skomplikowane!
Szacuny
2
Napisanych postów
246
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1746
Nawet przy amerykańskich...?? Własnie według mnie ameryka to największy wałek... To co piszą na etykiecie a faktycznie jest w puszcze to 2 różne rzeczy... Ostatnio nawet Gaspari się nie popisał. W badaniu wyszło ok 50% białka!! ;/