...
Początkujący
Szacuny
24
Napisanych postów
10498
Wiek
36 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
47531
Ja z kolei nie polecam błyskawicznych.
Lepiej samemu zmielić górskie.
...
Ekspert
Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chaczyk co masz na mysli mowiac o tradycyjnym przygotowaniu platkow ?
...
Początkujący
Szacuny
14
Napisanych postów
827
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5273
Rafał nie wiem do końca czy jest różnica pomiędzy błyskawicznymi a górskimi jeżeli chodzi o skład ale jeżeli nie ma to po co samemu się brudzić :)?
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
premiere zapewne zalanie mlekiem czy wodą i spożyciem najlpeiej nie wrzacym
...
Ekspert
Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
thx a czemu nie wrzącym ?
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
chodzi o enzym fitazę i powiązane z tym fityniany.
...
Ekspert
Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
domyslam sie zatem ze fityniany sa zle i wydzielaja sie wraz z gotowaniem owsianki. nie ukrywam ze nie jest to mila informacja dla mnie bo namoczonej owsianki w zimnej wodzie nie jestem w stanie skonsumowac bez cofki.
...
Ekspert
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
spoko nie ma to aż tak mega istotnego znaczenia gotuj jak ostygną zjedz
zdania są podzielone teraz ide spać kiedyś może skrobne
...
Ekspert
Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki za wszystkie odpowiedzi . pzdr