...
Napisał(a)
herba jetes hardkorem
banan fajny przepis zastanawia mnie ta papryka ale to bedzie przetestowane :D
banan fajny przepis zastanawia mnie ta papryka ale to bedzie przetestowane :D
POMAGAMY :
http://siepomaga.pl/s/klikaj
...
Napisał(a)
dzisiaj zrobię z mielonym wołowym na 2-gie śniadanie bo uwielbiam spaghetti
EDIT:
polecam też z tuńczykiem, i warto dodać tyle pieprzu do sosu żeby był czarny
rozgrzewająco
Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-12-24 08:36:11
EDIT:
polecam też z tuńczykiem, i warto dodać tyle pieprzu do sosu żeby był czarny
rozgrzewająco
Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-12-24 08:36:11
...
Napisał(a)
nie wiem dlaczego sie tak w polsce "utarło" zeby sosem polewac makaron juz na talerzu przeciez powinno sie go mieszac juz w garku z sosem i dopiero potem na talerz
...
Napisał(a)
żeby było trochę makaronu nie owalonego sosem
mam podobną sytuacje z spaghetti.
Kto je widelcem i łyżką w domu ?
ja tylko jak jadam w restauracji
po co się męczyć
mam podobną sytuacje z spaghetti.
Kto je widelcem i łyżką w domu ?
ja tylko jak jadam w restauracji
po co się męczyć
...
Napisał(a)
HeHe a bryła Ci się z mięśa nie robi zmielonego ?
jak na patelke rzucasz ???
jak coś to róbta na wodzie
wlewasz troche wody na patelnie jak zrobi się ciepła
wrzucasz mięso i robi się ładne jak ze spagetii a nie taka papka
tylko tej wody to nie dużo mało potem dolewasz sos z tym koncentratem i wogóle i masz sosik z mięsem
Zmieniony przez - Tobiasz147 w dniu 2010-01-17 18:47:57
jak na patelke rzucasz ???
jak coś to róbta na wodzie
wlewasz troche wody na patelnie jak zrobi się ciepła
wrzucasz mięso i robi się ładne jak ze spagetii a nie taka papka
tylko tej wody to nie dużo mało potem dolewasz sos z tym koncentratem i wogóle i masz sosik z mięsem
Zmieniony przez - Tobiasz147 w dniu 2010-01-17 18:47:57
...
Napisał(a)
bryła mi się nigdy na tłuszczyku rozgrzanym nie zrobiła,
ale pod warunkiem, że później podduszasz na wolnym ogniu pod pokrywką
ale pod warunkiem, że później podduszasz na wolnym ogniu pod pokrywką
...
Napisał(a)
rewelacyjny przepis !! uwielbiam makaron , choć nie w wersji "body building"
...
Napisał(a)
do smazenia najlepiej olej z orzechow ziemnych nie zmienia wlasciwosci pod wplywem temp
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
Polecane artykuły