SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 30709

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 572 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28013
ojej, bez mięsa to nie posiłek chłopie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35524
herba jetes hardkorem
banan fajny przepis zastanawia mnie ta papryka ale to bedzie przetestowane :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
dzisiaj zrobię z mielonym wołowym na 2-gie śniadanie bo uwielbiam spaghetti

EDIT:
polecam też z tuńczykiem, i warto dodać tyle pieprzu do sosu żeby był czarny
rozgrzewająco

Zmieniony przez - HeBRa21 w dniu 2009-12-24 08:36:11
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 585 Wiek 34 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 18222
nie wiem dlaczego sie tak w polsce "utarło" zeby sosem polewac makaron juz na talerzu przeciez powinno sie go mieszac juz w garku z sosem i dopiero potem na talerz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
żeby było trochę makaronu nie owalonego sosem
mam podobną sytuacje z spaghetti.

Kto je widelcem i łyżką w domu ?
ja tylko jak jadam w restauracji
po co się męczyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9362
HeHe a bryła Ci się z mięśa nie robi zmielonego ?
jak na patelke rzucasz ???
jak coś to róbta na wodzie
wlewasz troche wody na patelnie jak zrobi się ciepła
wrzucasz mięso i robi się ładne jak ze spagetii a nie taka papka
tylko tej wody to nie dużo mało potem dolewasz sos z tym koncentratem i wogóle i masz sosik z mięsem

Zmieniony przez - Tobiasz147 w dniu 2010-01-17 18:47:57
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
bryła mi się nigdy na tłuszczyku rozgrzanym nie zrobiła,
ale pod warunkiem, że później podduszasz na wolnym ogniu pod pokrywką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1
rewelacyjny przepis !! uwielbiam makaron , choć nie w wersji "body building"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 575 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5475
HeBRa21 troche ubogo z sosem u ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
do smazenia najlepiej olej z orzechow ziemnych nie zmienia wlasciwosci pod wplywem temp

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

Następny temat

Śniadaniowy MIX

forma lato