SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kurczak smażony - ograniczanie kalorii

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3298

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 195 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2287
Chciałbym się zapytać czy jeżeli po smażeniu kurczaka położymy go na papierowym ręczniku i potem wytrzemy, wyciśniemy aby był suchy to nadal będzie miał w sobie dużo tłuszczu?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
tak, chociaz mniej niz przed wytarciem
Mozesz smazyc na teflonie, albo tylko popsikac patelnie tluszczem, i nie musisz wycierac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 195 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2287
Dzięki za radę Wybieram więc się kupić patelnie teflonową
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 523 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5451
a ja jak np smaze na oliwie łyzka kurczaka obtoczonego w panierce tez tak mozna robic wiem ze na redukjce nie bardzo ale inaczej nie wszamie:(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1150 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30337
z tego co wiem to na oliwie nie powinno się smażyć . Już lepiej daj troszeczkę oleju. Zawsze możesz ugotować, albo upiec.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
w panierce.. to masz dodatkowo caly ten olej wchloniety.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 523 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5451
no wlasnie i tu problem bo zawsze jem kuraka przed i po treningu czyli z ta oliwa to nie bardzo kurde i nie wiem co zrobic mi to najl;peij pasowalo a tu lipa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 523 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5451
kiedys smazylem na pamie ale jakos tak nie wychodzilo ale tez w panierrce:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1606 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10034
jak masz patelnie teflonowa to smazysz w kawalkach bez tluszczu i jest szybciej niz z.
jak koniecznie w panierce to i tak najlepiej na kujawskim/innym rzepakowym, nie na oliwie. odmierz lyzke i wlicz ja w bilans liczac sie z tym, ze bedzie mnie zdrowo i tyle. cos za cos.

Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!

http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wyliczanie białka??

Następny temat

Płatki ryżowe i płatki jęczmienne a płatki owsiane.

WHEY premium