...
Napisał(a)
Chciałbym się zapytać czy jeżeli po smażeniu kurczaka położymy go na papierowym ręczniku i potem wytrzemy, wyciśniemy aby był suchy to nadal będzie miał w sobie dużo tłuszczu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
tak, chociaz mniej niz przed wytarciem
Mozesz smazyc na teflonie, albo tylko popsikac patelnie tluszczem, i nie musisz wycierac
Mozesz smazyc na teflonie, albo tylko popsikac patelnie tluszczem, i nie musisz wycierac
...
Napisał(a)
a ja jak np smaze na oliwie łyzka kurczaka obtoczonego w panierce tez tak mozna robic wiem ze na redukjce nie bardzo ale inaczej nie wszamie:(
...
Napisał(a)
z tego co wiem to na oliwie nie powinno się smażyć . Już lepiej daj troszeczkę oleju. Zawsze możesz ugotować, albo upiec.
...
Napisał(a)
no wlasnie i tu problem bo zawsze jem kuraka przed i po treningu czyli z ta oliwa to nie bardzo kurde i nie wiem co zrobic mi to najl;peij pasowalo a tu lipa
...
Napisał(a)
kiedys smazylem na pamie ale jakos tak nie wychodzilo ale tez w panierrce:D
...
Napisał(a)
jak masz patelnie teflonowa to smazysz w kawalkach bez tluszczu i jest szybciej niz z.
jak koniecznie w panierce to i tak najlepiej na kujawskim/innym rzepakowym, nie na oliwie. odmierz lyzke i wlicz ja w bilans liczac sie z tym, ze bedzie mnie zdrowo i tyle. cos za cos.
jak koniecznie w panierce to i tak najlepiej na kujawskim/innym rzepakowym, nie na oliwie. odmierz lyzke i wlicz ja w bilans liczac sie z tym, ze bedzie mnie zdrowo i tyle. cos za cos.
Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html
Poprzedni temat
wyliczanie białka??
Następny temat
Płatki ryżowe i płatki jęczmienne a płatki owsiane.
Polecane artykuły