Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1423
skoro mozna tutaj zadac pytanie niemal samym producentom...
prosze napisac jak wyglada sprawa z zawartoscia laktoalbuminy, no i jesli macie informacje czy wystepuja bialka odpornosciowe albuminy serum, immunoglobuliny, glikomakropeptydy
innymi slowy czy jest to bialko 'jakosci' ostrowia, tylko lepsze (?) smakowo czy bialko DOBREJ jakosci
prosilbym o rzetelna odpowiedz nie w stylu 'nie ma tam nic poza zieminiakami'
Zmieniony przez - HotBlood w dniu 2009-11-23 11:01:56
Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
najkorzystniej jak narazie wychodzi białeczko łowickie jeśli chodzi o cena jakość.jak sie tylko skończy to zamawiam vitafit,trzeba sprubować czegoś nowego...
Szacuny
217
Napisanych postów
36673
Wiek
38 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
115956
Hot - to pytanie do technologa, ja nim nie jestem, ale surowiec jest klasy białek Trec'a.Inaczej być nie może.To, że białko to jest tańsze to wynik "kombinowania" z dodatkami smakowymi, oszczędnym opakowaniem itd.
Trec ma swoich dostawców markowych - Main Street Ingredients. To białko to lekka modyfikacja wpc 80 vitamin-shopu zapewne, czyli dodanie smaków głównie.
Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2009-11-23 11:43:10
Szacuny
920
Napisanych postów
55283
Wiek
50 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
336129
podstawą niskiej ceny jest wykorzystanie dostępnych od ręki surowców, technologii i wszelkich innych dodatków
kolejnym elementem jest brak reklamy, dystrybucji i pośredników
nic nowego ani specjalnie zamawianego tu nie ma
wykorzystujemy to co jest